UFC

Jared Cannonier prevezen u bolnicu nakon poraza od Borralha, ‘Killa Gorilla‘ je primio veliku štetu

Jared Cannonier

 Px Images/Alamy/Profimedia
Iskusni Amerikanac u posljednjoj je rundi pokazao veliku srčanost, ali čini se da se to odrazilo na njegovo zdravlje

Caio Borralho isporučio je novu sjajnu izvedbu i glavnoj borbi večeri UFC on ESPN 62 priredbe pobijedio iskusnog Jareda Cannoniera jednoglasnom sudačkom odlukom te tako upisao svoju 17. pobjedu u profesionalnoj MMA karijeri, 14. uzastopnu i sedmu pod okriljem najjače svjetske MMA promocije. Za "Killa Gorillu", s druge strane, ovo je bio drugi poraz u posljednje tri borbe, a zbog ozljeda zadobivenih u meču s 31-godišnjim Brazilcem završio je u bolnici.

Portal MMA Mania, naime, pozivajući se na svoje pouzdane izvore tvrdi kako je UFC-ov veteran nakon poraza od Borralha u vegaškom Apexu prevezen u lokalnu bolnicu gdje mu je napravljen CT glave.

Podsjetimo, Cannonier je krajem pete runde primio silovitu "1-2" kombinaciju u glavu nakon koje je zateturao i srušio se na pod, a nakon čega ga je Borralho zasuo i serijom snažnih "ground and pound" udaraca. Djelovalo je kao da je situacija zrela za prekid, no Dan Miragliotta je pustio da se borba nastavi, a u nastavku je Borralho dominirao protivnika u parteru i gotovo ga prisilio na predaju gušenjem. Cannonier je pokazao srčanost i uspio "preživjeti" do kraja, te izbjeći prvo "tapkanje" u karijeri, ali zadobio je priličnu štetu koja je očito ostavila posljedice na njegovo zdravstveno stanje.

Nadamo se da će se 41-godišnji Amerikanac uspješno oporaviti i iskoristiti ostatak godine za potpunu rekuperaciju.

Linker
17. rujan 2024 14:39