UFC

Israel Adesanya samouvjereno najavio: ‘J**eš pojas, jedino je bitno da prebijem Pereiru‘

Israel Adesanya 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Vjerojatno će imati poseban motiv da u velikom stilu osveti dva poraza iz prošlosti

Manje od dva tjedna ostalo je do UFC 281 priredbe koju predvode stari rivali Israel Adesanya i Alex Pereira. Iako mnogi nisu vjerovali da Pereira neće moći do samog MMA vrha, za desetak dana predvodi event u Madison Square Garednu u New Yorku i to protiv ljutog rivala iz kickboks dana.

Inače, Alex Pereira je u kickboksu upisao dvije pobjede protiv Adesanye, a jednom ga je i brutalno nokautirao što se kasnije uvelike širi po društvenim mrežama. Ovaj nekadašnji Gloryjev prvak je uistinu dekorirani kickboksač koji će na nogama napraviti problem apsolutno svima, a bit će zanimljivo pratiti dinamiku ove borbe.

No, Adesanya je i više nego spreman za ovaj okršaj. S obzirom na kritike koje dolaze na njegov račun zbog neatraktivnih borbi, prvak će ovoga puta vjerojatno imati poseban motiv da borbu završi i to na spektakularan način.

‘‘Jedino što je važno jest prebiti ga. Ono, pojas? J**eš pojas. Prebiti ga, ubojicu poput njega, to je jedini važno‘‘, rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu.

‘‘Obrisali smo prašinu i prihvatili poraze, vidim što sam učinio pogrešno u tim borbama. Neće biti kao prošli put, borit će se protiv drugačijeg borca. Ponovno sam se rodio, samo se želim zabaviti. Ali u ovoj borbi ću se zabaviti. To je ultimativni cilj, kad se zabavljam onda sam najbolji na svijetu‘‘, zaključio je Adesanya.

Oko desetak dana je ostalo do UFC 281 priredbe koju predvode njih dvojica, ali čeka nas i još dosta zanimljivih borbi, no šlag na torti će biti treći meč Adesanye i Pereire i ujedno prvi u MMA-u.

Linker
29. travanj 2024 20:26