UFC

Islam Makhachev potvrdio: ‘Khabib mi neće biti u kutu u borbi protiv Volkanovskog‘

Islam Makhachev i Khabib Nurmagomedov 

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Volkanovski mu je poručio kako se nada da to neće iskoristiti kao izliku, nego da će se pojaviti u najboljem izdanju ikad

Khabib je nedavno najavio kako će se u potpunosti povući iz MMA sporta, što bi značilo i da prestaje s trenerskim poslom u kojem je bio uspješan nakon borilačke karijere. Više se neće baviti ni Eagle FC-om, a više neće biti involviran u bilo kakve poslove vezane za MMA.

Ta vijest je šokirala njegove fanove, no pokazala se istinitom. Odmah nakon toga se počelo postavljati pitanje hoće li biti u kutu Islamu Makhachevu u najvažnijoj borbi u njegovoj dosadašnjoj karijeri, no izgleda da je na to odgovor negativan što je potvrdio i sam Makhachev:

‘‘Kada se vrata kaveza zatvore, sami ste. Naravno da će biti drugačije, ali već sam se borio bez njega nekoliko puta. Ne može uvijek biti sa mnom. Naravno, dobro je kad je tu, volim kad je tu jer poznaje kako ova igra funkcionira. Zna što mi treba dok skidam kilograme, ne moram se brinuti sam za te stvari‘‘, rekao je Islam za FOX Sports Australia.

‘‘Uvijek je dobro kad imate nekoga iskusnoga kao što je on. Ne trebate trošiti energiju na neke stvari. Razumijem da mora provoditi vrijeme s obitelji, jer sa svim treninzima i borbama ima malo vremena za njih. Putuje jako puno iako se više ne bori‘‘, dodao je Makhachev.

Sljedeću PPV priredbu po rasporedu predvode upravo Makhachev i Volkanovski, a već sljedećega mjeseca ćemo vidjeti hoće li Khabibov odlazak utjecati na Makhacheva. Volkanovski mu je poručio kako se nada da to neće koristiti za izliku nego da će se pojaviti najbolji ikad.

Linker
25. travanj 2024 00:19