UFC

Gilbert Burns želi dodati novu obaveznu klauzulu u ugovor: ‘Ne želim više raditi tri runde!‘

Gilbert Burns

 Screenshot (youtube, Ufc)
Četvrti izazivač velter kategorije želi više vremena u kavezu

Trenutno četvrti izazivač u UFC-ovoj velter kategoriji, Gilbert Bruns, očigledno želi više borbe. Tu se ne radi samo o što bržem povratku u Octagon, nego ovog puta inzistira na dodavanju nove klauzule u ugovor prema kojoj će se boriti isključivo u mečevima na pet rundi.

U svom trenutno posljednjem nastupu poražen je od popularnog Khamzata Chimaeva jednoglasnom sudačkom odlukom na UFC 273 priredbi. Bila je to uzbudljiva borba na tri runde te su brojni fanovi izrazili žaljenje zbog toga što ih nije bilo pet, a očito je to shvatio i sam 'Durinho'.

„Želim samo pet rundi. Čak i ako je sunaslovna borba ili čak ona prije te, jednostavno mi morate dati pet rundi. Više neću raditi samo tri runde. Nitko me ne proziva, no ako me prozoveš budi spreman na pet rundi jer ću to sigurno staviti u svoj ugovor. Sljedeću borbu će mi dati na pet rudni i reći će protivniku da ja od sad radim samo pet“, rekao je Burns za ESPN.

U istom intervjuu Burns nije propustio priliku komentirati koja bi imena volio kao naredne protivnike. Tako je spomenuo Natea Diaza, Colbyja Covingtona, naravno revanš protiv Chimaeva, te na kraju, Masvidala. Od svih navedenih boraca, istaknuo je kako smatra da UFC naginje ka borbi protiv Masvidala, a rekao je kako vjeruje da bi to svakako bio uzbudljiv meč.

Inače, Burns će imati operaciju šake zbog ozljede koju je zadobio u borbi protiv Chimaeva, što bi ga van borilišta trebalo držati do jeseni. Rekao je kako će za povratak ciljati na deveti, deseti ili jedanaesti mjesec.

Linker
24. travanj 2024 21:52