UFC

Gaethje odgovorio Chandleru: ‘Taj j**ač kleveće mojim imenom, čekao sam ga tri tjedna‘

Justin Gaethje
 Canadian Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
Na novu Justinovu borbu čekamo još od listopada prošle godine

Otkako je u listopadu prošle godine poražen od Khabiba Nurmagomedova u borbi za titulu UFC prvaka, Justin Gaethje nije ugovorio novu borbu. Fanovi se tako kroz cijelo to razdoblje pitaju što se događa, a njegovo ime se posljednjih dana našlo u medijima putem Michaela Chandlera.

Nakon posljednje Chandlerove izjave nije prošlo dugo do Justinove reakcije. Naime, ovaj je izjavio kako ga je Gaethje do sada odbio tri ili četiri puta te da on već neko vrijeme čeka na ugovaranje njihove borbe. Justinova priča zapravo je drugačija, on tvrdi kako je borbu već bio prihvatio te se za nju pripremao, kad su se UFC-ovi planovi promijenili.

"Michael Chandler govori kroz svoje dupe. Čekao sam potpis ugovora za našu borbu puna tri tjedna u pripremnom kampu, a onda su me probudile vijesti kako mu je tatica Dana dao borbu za titulu. On je izvan borbenog procesa otkako je nokautiran. Što propuštam? Ja sam na odmoru, a taj j**ač kleveće mojim imenom. 3-4 puta?", napisao je Gaethje na Twitteru.

Ovo što Gaethje govori ima neku pozadinu, budući da se početkom proljeća pričalo o njihovoj borbi, prije nego se Chandler odjednom našao u okršaju s Charlesom Oliveirom za titulu. To je vjerojatno razbjesnilo Gaethjea, koji je smatrao kako kao posljednji Khabibov protivnik treba dobiti novu priliku boriti se za pojas, no očito je kako UFC smatra da u međuvremenu treba nekoga pobijediti.

Bez trenutno ugovorene borbe je i prvak Oliveira, no čini se kako njega čeka Dustin Poirier, ali svakako nije dobro vidjeti da niti jedan od trenutnih Top 10 boraca lake kategorije nema ugovorenu borbu. Pitanje je što UFC-ovi matchmakeri čekaju, ali za očekivati je kako će ugovaranja napokon krenuti. A onda bismo možda mogli vidjeti i borbu Chandlera protiv Gaethjea.

Linker
19. travanj 2024 08:18