UFC

Dustin Poirier podijelio koje je sve ozljede zadobio u ratu protiv Islama Makhacheva

Dustin Poirier

 Luke Hales/Getty images/Profimedia
Bivši privremeni prvak lake kategorije definitivno je jedan od najsrčanijih boraca

Dustin Poirier još nije odlučio hoće li se ponovno boriti, ali svakako ga čeka odmor bez obzira na potencijalnu mirovinu.

Bivši privremeni prvak lake kategorije otkrio je niz ozljeda koje je zaradio u ratu protiv Islama Makhacheva na UFC-u 302 prošloga vikenda. Iako je stvarno dao sve od sebe, na kraju je izgubio nakon što ga je Dagestanac svladao prisilom na predaju u petoj, završnoj rundi.

"Nos mi je jako slomljen, rebro mi je slomljeno, djelomična ruptura prednjeg križnog ligamenta", otkrio je Poirier na društvenoj platformi X. "ŽIVOT BORACA"

Neposredno nakon završetka borbe, Poirier je komentirao da mu je nos "zdrobljen", ozljedu koju je pretrpio i ranije u karijeri. Također je napomenuo da je zaradio neku vrstu ozljede koljena braneći Makhachevovo rušenje u trećoj rundi uz ogradu.

Poirierov dugogodišnji prijatelj i trener, Yves Edwards, potom je u ponedjeljak otkrio da se ‘‘Diamond‘‘ mučio s ozljedom rebara uoči borbe. To ga je spriječilo da se bavi grapplingom i hrvanjem u završnim tjednima priprema.

Iako je Poirier saznao opseg svojih ozljeda, odlučio je potražiti drugo mišljenje o stanju svog koljena kako bi utvrdio je li potrebna operacija za saniranje nastale štete.

Linker
05. lipanj 2024 22:18