UFC

Du Plessis o prijetnjama Seana Stricklanda: ‘Rekao mi je da će me ubiti i upropastiti mi život. Mislim da traži izlaz‘

Dricus Du Plessis

 Screenshot (youtube, Ufc)
Strickland je na istoj press konferenciji rekao kako je razlika između njega i ostalih to što on govori stvari koje za druge nisu traumatične, no postavlja se pitanje kako on zna da nešto nije traumatično nekom drugom borcu

Puno kontroverzi je izazvala press konferencija na kojoj je Dricus Du Plessis Seanu Stricklandu spomenuo traumu iz djetinjstva nakon čega se Strickland rasplakao, a mnogi su tada opleli upravo po njemu jer su ga prozvali licemjerom koji u javnost iznosi privatne živote drugih boraca.

Ozbiljne prijetnje je nakon toga Strickland poslao Du Plessisu, a rekao mu je da će ga izbosti prije ulaska u kavez i upropastiti mu život. Jučer se upravo toga dotaknuo i sam Dricus:

‘‘To je poprilično intenzivno. Ne znam kakvi su zakoni ovdje, ali mislim da tim Strickland treba obuzdati svog dečka. Rekao mi je da će me ubiti. Mislio sam da misli da će me upucati, no spomenuo je nož. No, to neće funkcionirati. Nokautirat ću ga prije nego me dotakne tim nožem. Bojim li se da on sam sebe sabotira prije borbe? Da. O tome sam razmišljao, kao da pokušava naći izlaz iz nje‘‘, rekao je Dricus na press konferenciji.

‘‘Poslao mi je poruku u kojoj je se ispričao za sve što je govorio o treneru i meni i da prodajemo borbu, te ukoliko postoji linija koju je prešao, da će se ispričati. No, rekao je i da ukoliko mu opet spomenem djetinjstvo, da će me ubiti i upropastiti mi život prije ulaska u kavez. Žao mi ga je‘‘, dodao je.

Strickland je na istoj press konferenciji rekao kako je razlika između njega i ostalih to što on govori stvari koje za druge nisu traumatične, no postavlja se pitanje kako on zna da nešto nije traumatično nekom drugom borcu, ili je to samo njegova slobodna procjena.

Linker
24. lipanj 2024 13:48