UFC

Donedavno uspješni UFC borac uhićen nakon što je urinirao u casinu pa udario zaštitara

Demian Maia vs. Anthony Rocco Martin

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Velteraš Anthony Rocco Martin nalazi se u zakonskim problemima nakon incidenta u Las Vegasu

Sredinom prošle godine Anthony Rocco Martin (17-6, 9-6 UFC) odradio je do kraja svoj ugovor s UFC-om, završivši porazom od Neila Magnyja. Gledajući na njegove rezultate i činjenicu da je pobijedio pet puta u tada posljednjih sedam borbi, očekivao se nastavak suradnje. Ipak, Martin je izjavio kako vjeruje da kao 22. velteraš svijeta prema Tapologyju treba izaći na tržište i vidjeti tko će mu više ponuditi. Koliko je bio uspješan u tome govori činjenica da od tada do danas nije odradio niti jednu borbu. Barem onu za koju će biti plaćen i koja će se upisati u njegov profesionalni omjer.

Jednu drugu odradio je prošlog vikenda u Las Vegasu. Očito pod žestokih utjecajem alkohola ili nekih drugih opijata, Martin je odlučio urinirati u predvorju jednog casina. Naravno da je to rezultiralo dolaskom zaštitara koji ga je pokušao zaustaviti te udaljiti, a sve je završilo fizičkim obračunom u kojem je MMA borac spomenutog zaštitara udario šakom u vrat. Incident se dogodio u noći s petka na subotu, oko 1:30 iza ponoći.

Nakon što je priveden, Martin je tvrdio da je bio žrtva rasnog ugnjetavanja te da nije kriv. Zadržan je neko vrijeme u postaji, a pušten je nakon što mu je određeno da 19. siječnja treba izaći pred sud, gdje će odgovarati na dvije optužnice.

Kao UFC borac Martin, inače član American Top Teama, je ostvario neke značajne pobjede protiv boraca kao što Jake Matthews, Sergio Moraes i Ramazan Emeev. Nažalost po njega, čini se da mu gore spomenuta odluka o eventualnom promjenu poslodavca nije najbolje prošla. Kako po pitanju karijere, tako očito i po pitanju privatnog života.

Linker
17. travanj 2024 18:47