UFC

‘Divio sam mu se, ali izdao je vrijednosti koje su ga dovele do vrha. Izgubili smo idola.‘

Conor McGregor

 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
U mladosti je bio inspiriran irskom MMA superzvijezdom, ali sada djeluje u potpunosti razočarano...

Ilia Topuria je objasnio zašto bi odbio superborbu s Conorom McGregorom, čak i ako bi mu UFC to ponudio. Na UFC-u 308 koji će se održati 26. listopada 2024. u Etihad Areni u Abu Dhabiju, Topuria će braniti svoju titulu svjetskog prvaka u perolakoj kategoriji protiv Maxa Hollowaya.

Ovaj okršaj obećava spektakularnu akciju. Topuria je već postao velika zvijezda, pogotovo nakon što je s titulom prošao stadionom Real Madrida gdje je primio ovacije. Međutim, dok je Holloway i dalje popularniji kod fanova, ‘‘El Matador‘‘ je uvjeren da će pobijediti MMA legendu i već razmišlja o budućim izazovima.

Ipak, izgleda da McGregor nije dio tih planova. U intervjuu s YouTuberom Ibaijem, Topuria je objasnio zašto nije zainteresiran za borbu s irskom zvijezdom. Rekao je:

"Ne bih se želio boriti s Conorom McGregorom. Trenutno, kada bi mi ponudili borbu s njim, rekao bih ‘ne’, jer postoje veće borbe od njega."

Upitan o tome je li McGregor i dalje isti borac kao na vrhuncu svoje karijere, Topuria je dao oštar odgovor.

"Znam da on nije ono što je bio. On više nije McGregor koji je pokretao mase."

Topuria je priznao da mu je McGregor bio inspiracija u mladosti, ali smatra da je ‘‘Notorious‘‘ izgubio ono što ga je nekada činilo velikim, rekavši:

"Divio sam mu se kad sam bio mali. Ali izgubio je to jer je izdao vrijednosti koje su ga dovele do vrha. Izgubili smo idola."

Na pitanje zavidi li McGregor novijim borcima, Topuria je rekao:

"Iz izjava koje je dao o meni, poštuje li me kao borca? — 100% me poštuje kao borca i zna da sam na drugoj razini u usporedbi s njim. Ali nikad to neće htjeti priznati javno, jer on nije takva osoba", zaključio je Topuria.

Linker
26. rujan 2024 22:02