UFC

Darren Till poručuje: ‘Nemojte dopustiti Cormieru da komentira meč Islama i Oliveire‘, DC uzvratio

Darren Till i Daniel Cormier

 Screenshot (youtube, Ufc)
Engleski borac srednje kategorije podijelio je mišljenje s kojim se većina fanova slaže

Iako nas više od dva puna mjeseca dijele od UFC 280 eventa, meč između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva sve od same službene potvrde jedna je od ‘‘najvrućih‘‘ tema u MMA svijetu.

Hoće li samouvjereni Charles Oliveira potvrditi da mu nema ravnog u lakoj kategoriji ili će Islam Makhachev dokazati kako je dagestansko hrvanje (sambo) nenadmašno te da je s razlogom odabran za legitimnog Khabibovog nasljednika. Puno je tu pitanja, a odgovore ćemo dobiti 22. listopada (deseti mjesec) u Abu Dhabiju.

Radi se o jednom od najiščekivanijih mečeva ove godine, a svjesni su toga i njihovi kolege borci. Tako je Darren Till putem Twittera iskazao svoje uzbuđenje zbog tog meča.

‘‘Charles protiv Islama. Kakav meč. Samo nemojte dopustiti Cormieru da bude komentator.‘‘, napisao je Till.

Darren je zapravo iznio mišljenje koje već neko vrijeme kruži društvenim mrežama. Mnogi se pribojavaju pristranosti Daniela Cormiera koji bi svojim komentiranjem mogao stvarati dojam da njegov timski kolega i prijatelj Islam Makhachev odrađuje bolji posao čak i kada nije tako. Cormieru se više puta spočitavalo da nije nepristran dok obavlja komentatorsku ulogu tijekom mečeva u kojima nastupaju borci iz American Kickboxing Academyja.

Tillovo mišljenje došlo je i do samog Cormiera koji je također putem Twittera odgovorio, a DC je poprilično razočaran Tillovom objavom.

‘‘Darrene, očekivao sam bolje od tebe. Višestruko puta sam vršio komentatorsku dužnost dok se moji timski kolege bore. Moje komentiranje ne utječe na suce niti išta drugo. Većinu puta, moj tim je ljut na mene jer osjećaju da sam previše navlačio za drugu stranu. Moraš bolje Tillu!‘‘, poruka je DC-a.

Till je na kraju istaknuo kako se samo šalio te da se nada kako će ipak vidjeti Cormiera za komentatorskom palicom. Je li to napravio zato što mu je bilo žao Cormiera koji trpi napade sa svih strana, teško je reći.

Koliko god se Cormier pravdao, društvenim mrežama dominiraju mišljenja koja se slažu s Tillovim i lako je moguće da UFC odluči izostaviti Cormiera iz komentatorskog tima za UFC 280.

Linker
15. travanj 2024 05:44