UFC

Dana White usporedio Pimbletta i McGregora, Pimblet mu odgovorio: ‘Zna on što govori‘

  Paddy Pimblett 

 Louis Grasse/PxImages/Newscom/Profimedia
Izgleda da mu je usporedba laskala

Mnogi već sada uspoređuju Pimblettov nagli uspon, kako na UFC ljestvici tako i u popularnosti, s mega zvijezdom i vjerojatno najpopularnijim UFC borcem današnjice, Conorom McGregorom. Sa samo tri borbe iza sebe unutar UFC organizacije, Pimblettov Instagram profil je nakon posljednje pobjede nad Jordanom Leavittom buknuo na 1.8 milijuna pratitelja, unatoč tome što mu je prijašnji profil izbrisan.

UFC-ov predsjednik Dana White usporedio je Pimbletta s Conorom odmah nakon njegove posljednje borbe.

"On ima tu Conorovu vibru. Kada hoda, kada se kreće kroz arenu, sami taj način na koji ga fanovi ispraćuju i način na koji ga mediji prenose. Način na koji ga ljudi pretražuju po internetu." - Dana White je nedavno također spominjao i njegovu marketinšku moć što se tiče prodaja ulaznica i pay-per-view prijenosa.

Pimblett je odgovorio novinarima o cijeloj toj usporedbi s Conorom McGregorom i izgleda da mu sve to laska.

"On zna o čemu priča, nije li tako? Nije u krivu i stvarno je pogodio neke stvari za mene. Baš sam išao proučavati neke od "reelova" na Instagramu jer je rekao da obratimo pažnju na brojeve, pa sam brojeve stvarno i pogledao. Moji "reelovi" su bili najviše gledani. Rekao sam vam, ja sam novi klinac u kvartu. Ja sam nova zvijezda i brojke to samo potvrđuju."

Za prve dvije UFC borbe Pimblettu je bilo garantirano 9500 funti zarade, ali nakon toga je potpisao novi ugovor gdje mu je zagarantiran "pravi" novac.

Linker
19. travanj 2024 23:25