UFC

(FOTO) Dana White uistinu je u fantastičnoj formi: UFC-ov predsjednik pokazao je ‘isklesano‘ tijelo

Dana White

 Instagram (dana White)
53-godišnji Dana White odlučio je napraviti drastične promjene u životnim navikama

Vrlo zanimljive detalje o svom zdravstvenom stanju iznio je UFC-ov predsjednik Dana White prije nešto više od tjedan dana. White se podvrgnuo sistemu testiranja pod nazivom ‘‘10X Health Systems‘‘, a rezultati su mu pokazali kako mu preostaje otprilike deset i pol godina života, ukoliko ne promijeni neke životne navike.

"Rekao mi je da ako učinim sve kako mi kaže u idućih 10 tjedana da će mi se život promijeniti. Poslušao sam ga za sve što je rekao i izgubio oko 15 kilograma. Sve sam sredio u 10 tjedana, dok mi drugi doktori nisu mogli pomoći u 10 godina. Ovaj tip je nevjerojatan i može ti doslovno promijeniti život.", pojasnio je White gostujući u ‘‘The Action Junkeez‘‘ podcastu.

Prema navodima Dane White, prelazak na keto dijetu jedna je od glavnih promjena koju su mu predložili, a upravo keto dijeta zaslužna je za njegov veliki gubitak kilograma.

‘‘Učinio sam sve što mi je rečeno u dopisu koji mi je poslao. Izgubio sam 13,5 kilograma. Moje noge bile su u tako lošem stanju prije 13 tjedana. Nisam mogao niti cipele svezati. Nemam više apneju, ne hrčem, sve je nestalo u tih deset tjedana. Na keto dijeti sam. To mi je Gary Brecka predložio i nikad se nisam bolje osjećao. Osjećam se kao da mi je 35 godina.‘‘, pojasnio je White.

Mnogi smatraju kako je White zapravo nasjeo te da je nemoguće predvidjeti koliko će točno pojedina osoba živjeti i koliko nam preostaje do smrti. Jesu li ‘‘1OX Health Systems‘‘ metode precizne ili ne, teško je procijeniti, ali Dana White uistinu je u sjajnoj formi.

UFC-ov predsjednik putem društvenih mreža odlučio je pokazati svoje ‘‘izrezano‘‘ tijelo i dojam je kako je Dana uistinu u fantastičnoj formi. Naravno da je i ovdje naišao na kritike onih koji ga optužuju da koristi steroide i ostala sredstva su u profesionalnom sportu nedopuštena, ali White nije profesionalni sportaš.

Na kraju krajeva, White djeluje vrlo zadovoljno rezultatima i osjeća se puno bolje i zdravije što je na kraju najbitnije u cijeloj ovoj priči.

Linker
19. travanj 2024 01:38