UFC

Dana White i Conor McGregor upiru prstom jedan u drugoga: ‘Premalo je akcije, gubim entuzijazam‘

Conor McGregor i Dana White

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
‘Odluku moram saznati brzo. Nadam se da ću dobiti datum‘, kazao je Irac

Bivši dvostruki UFC-ov prvak Conor McGregor se nije borio još od ljeta 2021. godine nakon trilogije protiv Dustina Poiriera na priredbi UFC 264. Podsjetimo, tada je pretrpio nesretni lom potkoljenice u kavezu i njihov meč morao je biti zaustavljen. Međutim, "Notorious" već godinu dana spominje svoj povratak i traži datum kada bi se to moglo ostvariti.

Predsjednik UFC-a, Dana White je tijekom više različitih prigoda bio upitan kakvi su planovi za McGregora. U veljači je izjavio kako "samo Conor to zna" pokušavajući se ograditi od toga da je on taj koji koči veliki povratak.

"To su pitanja za njega, ne za mene. Moram znati da je u kampu i da je spreman, moram znati može li udarati nogom. Ništa od toga ne znam, znam da snima film. Znam da ima i druge velike poslove koje je izgradio. Kada netko ima toliko novca, to daje potpuno drugačiju dinamiku u dogovorima za borbu", izjavio je White.

Irski borac tvrdi kako se već nekoliko puta počeo ozbiljno pripremati, ali da je svejedno došlo do odgode njegovog vraćanja u kavez.

"Imao sam kamp u Cannesu na jugu Francuske i kamp u Dubaiju. Trenirao sam sa svjetskim prvacima i imao sam datum za prosinac, a kasnije i za siječanj. Sve je to odgođeno", odgovorio je McGregor. Na svom Instagram profilu podijelio je i sljedeće aludirajući na borbu protiv Michaela Chandlera:

"Još uvijek se nadam 29. lipnju, međutim premalo akcije je oko toga i zato gubim entuzijazam. Trebam odluku ubrzo. Nadam se da ću dobiti datum".

Linker
26. travanj 2024 07:40