UFC

Dana pokušao opravdati svoju želju da organizira meč između Zuckerberga i Muska: ‘Ovo je drugačije od MMA tipova u boksu‘

Dana White 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nedavno je Dana komentirajući Ngannoua i njegov odlazak u PFL rekao kako UFC neće raditi takve bezvrijedne borbe jer je UFC brend koji uvelike ovisi o toj slici da su oni ‘Liga prvaka‘‘ MMA-a

Kao grom iz vedra neba se prošloga tjedna pojavila informacija kako se Mark Zuckerberg i Elon Musk žele obračunati u kavezu. Priliku nije propustio ni Dana White koji je rekao kako je voljan tu borbu organizirati, bez obzira što je prije manje od mjesec dana rekao kako takve borbe nećemo gledati u UFC-u.

Vjerojatno je i sam ‘‘nanjušio‘‘ novac te je po tko zna koji put okrenuo ploču te je pokušao obraniti svoje riječi kako želi organizirati ovu borbu. Evo kako je UFC-ov predsjednik pokušao objasniti zašto ovo nije borba bez sportske vrijednosti koja samo privlači publicitet:

‘‘Ovo nije takva bezvrijedna borba. Bezvrijedno je kada MMA tipovi odlaze u boks da ih tamo prebiju. To smo već puno puta vidjeli i znamo kako uvijek završi. Ovo je borba između dva najmoćnija i najbogatija tipa na svijetu. Tko će pobijediti? Tko je ovo prije vidio? Nitko! Isto tako je i borba koju će apsolutno svi gledati. Ja volim raditi ogromne borbe koje svatko želi gledati. Ovo je najveća takva svih vremena‘‘, napisao je Dana u jednom komentaru na Instagramu.

Nedavno je Dana komentirajući Ngannoua i njegov odlazak u PFL rekao kako UFC neće raditi takve bezvrijedne borbe jer je UFC brend koji uvelike ovisi o toj slici da su oni ‘Liga prvaka‘‘ MMA-a. No, izgleda da je novac očito ogroman jer se Dana u proteklih nekoliko dana agresivno bacio u kampanju da organizira ovu borbu. Obje strane su pristale, tako da nam ostaje za vidjeti hoće li se taj cirkus i realizirati.

Linker
05. srpanj 2024 21:21