UFC

Čovjek koji je porazio Pereiru u MMA debiju uskoro na DWCS-u! Evo što mu je ‘Poatan‘ poručio kad je to saznao

Alex Pereira i Quemuel Ottoni

 Screenshot (youtube, Jungle Fight Tv)
Zamislite samo kakva bi priča bila da Ottoni uspije probiti se na isti način kao i Pereira, te da ga UFC dovede pred Pereiru, kao što su Pereiru pred Adesanyu

Nakon izuzetno uspješne karijere u kickboksu, Alex Pereira se 2015. godine okrenuo MMA-u. Debitirao je na ljeto te godine u brazilskoj Jungle Fight organizaciji, a izgubio je u svom debiju ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi borbe.

Borac koji ga je pobijedio zove se Quemuel Ottoni, danas 31-godišnji borac koji iza sebe ima 12 pobjeda i tri poraza. Nedavno je najavljeno kako će Ottoni nastupiti u sljedećoj sezoni DWCS-a, odnosno, pokušat će izboriti ugovor s UFC-om. Pereira je jučer za to čuo, a tom prilikom mu je poslao i poruku:

‘‘Ah čovječe, želim mu sve najbolje. Nadam se da će ostvariti puno toga, a ako se bude probijao kao ja, UFC će ga učiniti posebno dobrim. Stvarno mu želim da to ostvari i želim mu svu sreću‘‘, rekao je Pereira jučer na press konferenciji.

Dotaknuo se i Prochazke:

‘‘Želim mu sve najbolje i brz oporavak. Ako će u budućnosti držati se svog plana, imam jednu poruku za njega. Znam da je inače jeko puno govorio o duhovnosti, neka samo zna da nas isti Bog sve blagoslivlja i štiti, molit ću za njega da mu bude dobro nakon ove borbe‘‘, zaključio je prvak.

Zamislite samo kakva bi priča bila da Ottoni uspije probiti se na isti način kao i Pereira, te da ga UFC dovede pred Pereiru, kao što su Pereiru pred Adesanyu. Ostaje nam za upratiti kako će Ottoni proći u svom DWCS pothvatu, odnosno, hoće li uspjeti izboriti svoj ugovor s najjačom MMA organizacijom.

Linker
02. srpanj 2024 15:03