UFC

Cormier prokomentirao Sterlingove posljednje izjave: ‘Momče, napusti internet!‘

Daniel Cormier
 Screenshot (youtube)
Bivši UFC-ov prvak smatra da bi se Aljamain Sterling trebao na neko vrijeme povući iz javnosti

Nakon što je dugi monolog održao u videu objavljenom na njegovoj YouTube stranici, Aljamain je novu seriju objašnjenja svog postupka s UFC 259 priredbe odradio tijekom intervjua za MMA Fighting. Kao da jednostavno osjeća potrebu svima objasniti svoje namjere i postupke te utišati kritičare, još jednom je ponovio puno toga već rečenog, no ovog puta je odlučio osobno odgovoriti Arielu Helwaniju i Danielu Cormieru, odnosno prokomentirati izjavu iz njihovog showa.

"Vidio sam posljednju epizodu Helwanija i D.C.-ja, gdje su govorili o tome kako paradiram okolo s pojasom. Pokažite mi jednu moju objavu na društvenim mrežama gdje sam napravio tako nešto ili gdje slavim. Sretan sam jer su mi prijatelji došli u kuću, imao sam tamo 30 ljudi koji su bili uzbuđeni da me vide. Pojas sam ostavio u Octagonu i nisam ga niti vidio sve dok se nekako nije pojavio kod mene u kući. Iznenadili su me dok sam jeo i samo mi ga stavili", objasnio je Sterling u razgovoru za MMA Fighting kako su fotografije nastale, dodavši:

"Imali ste tamo 30 kamera i svi su očekivali od mene neku značajnu reakciju, poruku kako sam prvak ili nešto slično tome. Govorili su mi da trebam slaviti jer sam zaslužio. Shvaćam sve to, ali nisam se osjećao kao pobjednik. Oni su bili tamo, došli su zbog mene i htjeli su me fotografirati s pojasom. Napravio sam to iako se ne osjećam kao prvak, no znao sam da će njih usrećiti. Nisam to napravio jer sam htio sebe promovirati."

To je zapravo samo dio onoga što je Sterling rekao, prije nego se ponovno krenuo obračunavati s kritičarima pa je tako između ostalog izjavio da bi svatko napravio isto kao on, još jednom dodavši kako nije očekivao da će dobiti pojas nego samo da će borba biti poništena, a revanš ugovoren. Uostalom, to sve možete vidjeti u podijeljenom videu.

Naravno, Cormier nije mogao izbjeći da mu uzvrati, ali to je napravio na vrlo pristojan način. Zapravo, dao je Sterlingu najbolji mogući savjet.

"Momče, jednostavno napusti internet. Ne moraš nikome ništa objašnjavati. To ti ne pomaže. Mi ćemo uvijek nešto pričati jer je to ono što mi radimo. Jednostavno trebaš sve to pustiti na miru. Uživaj, oporavi se, provedi vrijeme s obitelji i opusti se. Ne možeš voditi baš svaku bitku", poručio mu je DC.

Sterling je u istom razgovoru još jednom potvrdio kako se veseli revanšu. Mora biti svjestan kako će do tada doživljavati kritike, a pravi odgovor na iste moći će dati tek kad se ponovno zatvore vrata Octagona.

Linker
19. svibanj 2024 05:31