UFC

Conor McGregor sinoć je iznio ambiciozan plan: ‘Diaz u devetom, a Chandler u šestom mjesecu! Entuzijazam mi slabi‘

Conor McGregor

 Kelvin Ma/Zuma Press/Profimedia
S obzirom da je McGregor neoliko puta u javnost izašao s takvim tvrdnjama, dalo bi se zaključiti da nije on taj koji stvara probleme, nego UFC

Već predugo traje saga oko povratka Conora McGregora u UFC-ov kavez. Skoro će proći godina dana od ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ u kojemu je protiv Michaela Chandlera bio u ulozi trenera, a sezona je trebala završiti i obračunom samih trenera u kavezu. Finalisti su se međusobno borili, no treneri nisu do današnjega dana.

Chandler strpljivo sjedi i čeka McGregora i sve ono što borba protiv njega može donijeti, ne pomišljajući da prihvati neku drugu borbu kako ne bi riskirao priču s McGregorom. Naravno, ni dalje se ne zna kada će se Conor vratiti, no jučer je na Instagramu imao jednu zanimljivu sesiju pitanja i odgovora gdje je iznio podosta ambiciozne planove.

‘‘Moja želja jest borba protiv Diaza na meksički Dan zahvalnosti u Sphereu (deveti mjesec, op. a.). Chandler, šesti mjesec. Diaz, deveti mjesec. Želim da ovo svi znaju‘‘, napisao je McGregor na jednom od ‘‘storyja‘‘ s odogvorom.

‘‘I dalje se nadam 29. lipnju. Nedostatak akcije sada uzrokuje slabljenje mog entuzijazma. Treba mi odluka uskoro. Ja sam najtestiraniji sportaš pod ovim novim režimom. No i dalje nemam datum borbe. Nadam se da će se karte uskoro posložiti i da ću dobiti datum. Eliminirajte distrakcije i počnimo s pravim poslom‘‘, također je napisao u jednom odgovoru.

S obzirom da je McGregor neoliko puta u javnost izašao s takvim tvrdnjama, dalo bi se zaključiti da nije on taj koji stvara probleme, nego UFC. Naravno, nikada nećemo znati što se događa iza kulisa i kakve igre se odvijaju, no sigurno je da svaka strana gleda kako izvući najviše za sebe.

Linker
28. travanj 2024 15:27