UFC

Conor McGregor razmišlja o nastupima i u srednjoj kategoriji: ‘Bio bih poput velikog hladnjaka‘

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Najveća UFC-ova zvijezda uživa u nabijanju mišićne mase

Iako je nešto manje od godinu i pol prošlo od njegovog posljednjeg nastupa, a u posljednja dva nastupa upisao je poraze, Conor McGregor i dalje uživa status najveće MMA zvijezde na svijetu, a gotovo svakodnevno zabavlja sebe i svoje fanove objavama na društvenim mrežama.

Malo je boraca s kojima se Conor nije porječkao putem društvenih mreža, a njegova ustaljena praksa je obrisati većinu ‘‘tvitova‘‘ nedugo nakon što rasprava završi.

Ovaj put Conor nije upao u raspravu s nekim od kolega boraca, nego je nasmijao fanove novom najavom vezanom za budućnost svoje karijere. McGregor je vidno općinjen svojom nabijenom mišićnom masom i vrlo vjerojatno će nastupati u velter kategoriji onda kad se vrati u kavez. Međutim, McGregor je sinoć iskazao interes da nastupi u još višoj kategoriji, onoj do 84 kilograma (srednja kategorija).

‘‘U jednom trenutku 100 posto okušat ću se u srednjoj kategoriji.‘‘, bio je prvi ‘‘tvit‘‘ Conora McGregora, a Irac je potom dodao:

‘‘Bio bih poput velikog hladnjaka u srednjoj kategoriji, ali i poput vruće pećnice istovremeno. Bio bi to naporan rad. Te runde protiv srednjaša i poluteškaša, oni su se izmjenjivali svaku rundu i bili su svježi. Uložio sam luđački naporan rad u sve ovo tijekom godina.‘‘, napisao je Conor.

McGregor je time aludirao da mu sparinzi s borcima srednje i poluteške kategorije nisu strani, ali upitno je koliko ima istine u svemu tome, odnosno koliko im je dobro parirao.

U svakom slučaju, načekat ćemo se do povratka McGregora, jer Irac je i dalje izvan USADA-inog antidopinškog protokola, a šest mjeseci morat će biti podvrgnut protokolu prije nego dobije dopuštenje za povratak u kavez.

Michael Chandler djeluje kao najizglednija opcija za Conorovog protivnika u povratničkom meču, a Chandler je više nego voljan podići se u velter kategoriju kako bi se obračunao s Ircem. Sve ćemo saznati u godini koja nam slijedi.

Linker
11. svibanj 2024 14:33