UFC

Conor McGregor konačno se vraća u kavez? ‘Notorious‘ je u razgovoru za ESPN potvrdio povratak, a danas ga čeka veliko gostovanje

Conor McGregor

 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
Najveću MMA zvijezdu mogli bismo gledati u kavezu tijekom ovog ljeta

10. srpnja (sedmi mjesec) 2021. godine, tada smo posljednji put gledali Conora McGregora unutar UFC-ovog kaveza. ‘‘Notorious‘‘ je nastupio na UFC 264 eventu, slomio je nogu krajem prve runde i upisao je drugi uzastopni poraz od Dustina Poiriera.

Svima je bilo jasno da McGregora čeka duga pauza nakon tako teške ozljede, ali nismo očekivali baš ovako dugo izbivanje iz borilišta. McGregor je nešto manje od tri godine izvan pogona, a mnogi su već počeli otpisivati njegov povratak, jer službena potvrda njegovog sljedećeg nastupa nešto je još uvijek čekamo.

Međutim, tu potvrdu mogli bismo uskoro dobiti! Conor McGregor jučer je odradio intervju s ESPN-ovim Marcom Raimondijem i napokon je dao nešto konkretnije informacije u vezi svog povratka.

‘‘Prije nekoliko dana dobili smo potvrdu da su svi zahtjevi odobreni i ‘Notorious‘ će se ovog ljeta vratiti u UFC-ov kavez.‘‘, započeo je Conor, a zatim je upitan: ‘‘Hoće li Michael Chandler biti tvoj protivnik?‘‘

‘‘Da, Michael Chandler (će biti protivnik). Začepi, Michaele, imbecilu jedan. Taj tip ne može začepiti. Gledao sam ga na RAW priredbi. Sviđa mi se Mike, ali ja ću ga završiti. Završit ću Mikea, jasno? Ako ja nešto kažem, onda to i učinim.‘‘, dodao je Conor.

McGregor je u par navrata isticao kako planira nastupiti na UFC 303 eventu koji je zakazan za 29. lipnja (šesti mjesec). Bit će to veliki event u sklopu UFC-ovog International Fight Weeka, ali nije isključeno da povratak uslijedi nešto kasnije, tijekom ljeta.

Naravno, oni sumnjićavi reći će kako McGregor po tko zna koji put daje naznake povratka, ali njegov razgovor s Raimondijem ne donosi ništa konkretno. Donekle su u pravu, ali ono što je Ariel Helwani najavio također daje dobre indikacije da se bliži McGregorov povratak.

Najpoznatiji MMA reporter danas će u svojoj emisiji MMA Hour ugostiti upravo McGregora. Jasno da naslućujemo kako Conor ima neke važne vijesti za podijeliti, a možda upravo večeras dobijemo još konkretnije informacije u vezi njegovog povratničkog meča.

MMA Hour starta u 19:00h, ali još nije poznato u koliko točno sati će McGregor odraditi svoj intervju s Helwanijem. Preostaje nam čekati, a čini se da stvari konačno idu u smjeru Conorovog povratka u kavez.

Možda je dugo van kaveza i daleko od svojih najboljih dana, ali MMA treba svoju najveću zvijezdu.

Linker
07. travanj 2024 07:51