UFC

Conor McGregor izvrijeđao Daniela Cormiera: ‘Čestitke Jonesu na godišnjici nokauta protiv tebe‘

Joe Rogan i Conor McGregor
 Screenshot (youtube, Ufc)
Irac je serijom nešto duljih objava na Twitteru izvrijeđao bivšeg UFC-ovog prvaka

Čini se kako Conor McGregor ne mari previše za osude gotovo cijele MMA zajednice kada su u pitanju njegove zadnje izjave i stvari koje piše na svojim društvenim mrežama. Irski borac sada se zamjerio Danielu Cormieru. Sve je započelo jučer kada je Conor na svom Twitter profilu postavio fotografiju iz zadnjeg meča protiv Dustina Poiriera i pritom napisao:

''Čisti blok (kicka) od strane Dustina Poiriera' debeli pijani DC'', pritom aludiravši na Cormierove komentatorske sposobnosti koji je tvrdio kako se radi o blokiranom udarcu, no po običaju, tu objavu ubrzo je obrisao.

Daniel Cormier u sklopu ESPN-ovog podcasta ''DC & RC'' ubrzo je odgovorio na Conorove optužbe. Bivši prvak UFC-ove poluteške i teške kategorije podsjetio je kako radi za ESPN te da pritom na raspolaganju ima niz alata kojima može detaljno analizirati borbu.

''Meni je puno lakše jer radim za ESPN. Imamo poseban odjel koji se bavi time (video-analizama), oni mogu provjeriti svaki Conorov kick koji je blokiran. Stoga McGregore, slušaj me prijatelju. Prekini brinuti o meni. Nemoj razmišljati o Danielu Cormieru, o onome što govorim te o načinu na koji se oblačim i izgledam. Nemoj to raditi. Brini se za tipove koji te konstantno razbijaju kad god uđeš u kavez. Ja nisam tip oko kojeg se trebaš brinuti kada su borbe u pitanju. Ja sam završio, umirovljen sam. Živim najbolje razdoblje u životu. Počni brinuti o načinu na koji ćeš pobijediti tipove s kojima se boriš. Makni se s interneta. Ne mrzim tog tipa, no McGregore, povuci se.'', rekao je Cormier te dodao kako ne mari previše o Conorovom mišljenju.

''Ja ne moram biti prijatelj s Conorom McGregorom. Stoga me nije briga što on govori o meni. Ja ću nastaviti sa svojim poslom. Kada zasluži pohvale, dobit će ih, a kada zasluži kritike, biti će kritiziran. Sve kickove koje je bacio dogodili su se u prvoj minuti borbe. Nakon toga uslijedile su četiri minute prebijanja od strane Dustina Poiriera. Ne zaboravimo što se dogodilo u toj borbi.'', završio je DC sa svojim izlaganjem.

Nismo dugo morali čekati na odgovor Conora McGregora koji se ponovno poslužio Twitterom kako bi uputio niz uvreda.

''Daniel Cormier je debeli užas. Svakog dana u sve je gorem stanju. Bog ga blagoslovio. Pojavljuje se pijan na događajima za medije samo dan prije nego je prenosio moju borbu za komentatorskim stolom. Pijan daje izjave za medije i pritom je na poslu? Dan prije nego će raditi kao komentator najveće borbe u povijesti?'', napisao je McGregor u prvom ''tvitu''.

Nakon početnih optužba, uslijedile su još dvije objave od strane irskog MMA borca.

''Radi se o prekršaju za dobiti otkaz ako je komentator pod utjecajem alkohola na konferenciji za medije dan prije borbe. Užasno! Saberi se. Podriguješ u mikrofon pred predstavnicima medija. Dan prije velike borbe? Je li ovaj tip ozbiljan? Sramotno.'', druga je objava Conora, a sve je završio trećim ''tvitom''.

''Tvoja situacija s leđima, tvoja kilaža i način života katastrofalni su. I onda se još napiješ na radnom mjestu prije nego ćeš raditi kao komentator na McGregorovom eventu. Mizerno. Čestitke Jonu (Jonesu) na godišnjici nokauta high kickom protiv tebe. Dobro uvijek pobijedi zlo? Nisam bio siguran da si ti zlo. Lažnjaku.'', završio je Irac sa serijom uvreda koje je izrekao bivšem prvaku.

Inače, Conorove optužbe za Cormierovo alkoholizirano stanje odnose se na njegovo natjecanje u ispijanju piva protiv Laure Sanko na dan službenog vaganja prije UFC 264 priredbe. Možda McGregor treba podsjetnik na 2018. godinu i konferenciju za medije dva tjedna uoči borbe protiv Khabiba Nurmagomedova.

Linker
27. lipanj 2024 10:58