UFC

‘Conor je želio biti poput Khabiba, ali je prezauzet prostitutkama i kokainom‘: Bivši prvak smatra da je McGregor jako ljubomoran

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor 

 Steven Ryan/Getty images/Profimedia
Khabib je u mirovini, no Conor je još uvijek aktivan borac te ima priliku pokazati da je i dalje u esenciji sportaš

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov snage su odmjerili 2018. godine u kavezu, a svima je poznat rezultat te borbe. Iako je meč odavno prošao i priča se završila, McGregora to nije spriječilo da i dalje nastavi provocirati Khabiba po društvenim mrežama. Jedno je to od najvećih rivalstava u novijoj povijesti UFC-a, a bivši prvak zna i zašto.

Ben Askren, naime, smatra da je sve to zbog – ljubomore. Jučer je rekao da smatra kako je McGregor ustvari ljubomoran na Khabiba, a to je iščitao iz McGregorovih ogorčenih reakcija nakon vijesti o Khabibu i priči oko možebitne utaje poreza:

‘‘On to nikada neće prestati raditi. Imat će 80 godina te će dalje napadati Khabiba jer je ljubomoran na njega, siguran sam. Oko toga u glavi nemam nikakvih dvojbi. On ima sav novac na svijetu, ali duboko u svome srcu je uvijek želio biti najpoštovaniji prvak u borilačkom sportu‘‘, rekao je Askren u ‘‘Funky & The Champ‘‘ podcastu.

‘‘Nikakav novac to ne može nadoknaditi. To je ono što je Khabib. Khabib je prvak prema kojemu svi imaju ogromno poštovanje jer je i živio takvim životom. Conor također u sebi žeži takvo poštovanje, ali je previše zauzet prostitutkama i kokainom te se više ne može kontrolirati. Naravno, ljubomoran je na Khabiba‘‘, dodao je.

Često upravo ova dva borca simboliziraju dva različita polariteta u načinu života općenito, ali i što se tiče samog borilačkog sporta. Khabib je u mirovini, no Conor je još uvijek aktivan borac te ima priliku pokazati da je i dalje u esenciji sportaš. Hoće li uspjeti, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
08. lipanj 2024 09:01