UFC

Charles Oliveira ‘bocnuo‘ McGregora zbog neaktivnosti, ovaj mu uzvratio: ‘Siromahu, ti si nitko i ništa!‘

Charles Oliveira i Conor McGregor

 Instagram (charles Oliveira, Conor Mcgregor)
Djeluje kao da je Conor više zainteresiran za Gaethjea i BMF pojas nego za Chandlera s kojim se natječe na ‘‘TUF-u‘‘, a vjerojatno su rijetki oni kojima je to čudno

Sve je više pitanja oko McGregorovog povratka u kavez, no odgovora baš i nema jer još uvijek nije pristupio USADA-inom programu testiranja u trajanju od pola godine. Iako trenutno sudjeluje na ‘‘TUF-u‘‘ protiv Michaela Chandlera, počeo se Irac uvelike prozivati s drugim borcima i verbalno dogovarati mečeve.

Najsvježiji slučaj jest bivši prvak Charles Oliveira. ‘‘Do Bronx‘‘ je jučer McGregora ‘‘bocnuo‘‘ nakon što je Conor napisao ‘‘tweet‘‘ kako je borba motivacija, na što mu je Oliveira odgovorio da je bez motivacije već dvije godine.

Nikako to nije sjelo popularnom Ircu koji je napisao:

‘‘Oporavljam se od loma noge, nitkove jedan. Sada si ponovno nitko i ništa.‘‘

‘‘Makni se s tog Lamborghinija siromahu jedan‘‘.

Nakon toga mu Oliveira nije ništa odgovorio, tako da su dvojica bivših prvaka lake kategorije tu stali sa sukobom. Nije jasno zbog čega ga je Oliveira išao provocirati, no ionako vjerojatno ne postoji borac u toj kategoriji koji barem malo nije ‘‘zaratio‘‘ s McGregorom.

Što se tiče McGregorovog povratka, što god se kaže će biti nagađanje jer nikakvih službenoh informacija još uvijek nema. Djeluje kao da je više zainteresiran za Gaethjea i BMF pojas nego za Chandlera s kojim se natječe na ‘‘TUF-u‘‘, a vjerojatno su rijetki oni kojima je to čudno.

Linker
26. lipanj 2024 16:01