UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC 292 donosi dvije borbe za titulu, Satoshija Ishiija čeka nastup u PFL-u i bivši UFC borac

UFC i PFL posteri

 Ufc, Pfl
Očekuje nas također jedan sadržajan vikend, a što je sve točno na rasporedu, pročitajte u nastavku

Nakon prošlotjednog, bogatog boksačkog vikenda, još jedan sadržajan vikend je pred nama. Ovoga puta je u fokusu MMA, a očekuje nas pregršt zanimljivih priredbi i mečeva. Ne preostaje nam ništa drugo nego krenuti redom.

UFC 292 – Sterling vs. O‘Malley

Ovomjesečna UFC-ova PPV priredba donosi borbu za titulu u bantam kategoriji, tako da će ovoga tjedna konačno Sean O‘Malley i Aljamain Sterling ukrstiti rukavice. Bit će ovo drugi nastup za Sterlinga ove godine, a bit će zanimljivo za vidjeti hoće li ga Sterling uspjeti ugroziti. Weili Zhang i Amanda Lemos se bore za titulu u ženskoj slamka kategoriji, a očekuju nas i novi nastupi Iana Garryja te povratak legendarnog Chrisa Weidmana.

GDJE: TD Garden, Boston

KAD: U noći sa subote (19.8.) na nedjelju (20.8.) u ponoć. Preliminarni dio starta u 2:00, a glavni u 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Professional Fighters League PFL 8: 2023 Playoffs

Ovoga nam tjedna PFL donosi polufinala u teškoj kategoriji, a priredbu će predvoditi dvojica boraca koje je Ante Delija već pobijedio. Radi se o Renanu Ferreiri i Mauriceu Greeneu, no ono što je nama najzanimljivije jest povratak Satoshija Ishiija u PFL. Satoshi je posljednji puta nastupio na FNC 6 priredbi, a ovog tjedna u PFL-u mu je protivnik Danilo Marques (14-5). Bivši je to UFC borac koji se borio s Jailtonom Almeidom, Yorganom De Castrom i drugima, tako da će to biti odličan test za Satoshija.

GDJE: The Theather at Madison Square Garden, New York

KAD: U noći s petka (18.8.) na subotu (19.8.) u 00:30. Glavni dio se očekuje od 3:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 85 – Parnasse vs. Ruchala

Nakon što mu je nastup na ‘‘Colosseumu‘‘ propao doslovno pola sata prije izlaska u kavez, prvak perolake kategorije se vraća u borilište. Tada je dobio pojas u lakoj kategoriji bez borbe, ali ovaj u perolakoj će itekako morati braniti. Robert Ruchala je jedan od najboljih ‘‘grapplera‘‘ na rosteru te prvak neće imati lagan posao, a očekuje nas i još jedna borba za titulu. Ibragim Chuzhigaev brani svoj pojas u poluteškoj kategoriji protiv neporaženog Bogdana Gnidka, tako da nas i ovdje čeka jako zanimljiv event.

GDJE: Amfiteatr Parku Strzeleckiego, Nowy Sacz, Poljska

KAD: U subotu, 19.8. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

GLORY 87

Ovog nam se vikenda vraća i najbolja svjetska kickboks organizacija jednim jako zanimljivim eventom. Predvodit će ga borba za titulu u lakoj kategoriji između Tyjanija Bezatija i Kaita Ona, a Bezati će pokušati titulu obraniti protiv ovog iskusnog Japanca. Osim toga, očekuje nas i drugi nastup srpskog teškaša Nikole ‘‘Birofa‘‘ Filipovića za Glory, a protivnik mu je dosta iskusniji Christian Ristea (44-10, 21 KO).

GDJE: Rotterdam Ahoy, Rotterdam

KAD: U subotu, 19.8. u 19:00. Glavni dio starta od 20:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 02:00