UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC 276 priredba nudi možda najbolji program u 2022. godini

UFC 276

 Ufc
Ovog tjedna nećemo imati puno borilačkih priredbi na raspolaganju, ali UFC 276 dovoljan je sam po sebi

UFC nam priprema sedmi mjesec ispunjen vrhunskim priredbama, a sve započinje takozvanim UFC-ovim ''International Fight Weekom (Međunarodni borilački tjedan)''. UFC 276 event bit će kulminacija tog tjedna, a čekaju nas dvije borbe za pojas i fantastičan program od ''prelimsa'' pa nadalje. Ostale promocije, kao i boksačka uzbuđenja, ovog tjedna nemaju puno za ponuditi.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Borba za prvaka srednje kategorije ujedno je glavna borba večeri ove sjajne priredbe. U sunaslovnoj borbi večeri, Alexander Volkanovski branit će titulu u perolakoj kategoriji, a treći put u karijeri borit će se protiv Maxa Hollowayja. Sean Strickland i Alex Pereira borit će se za sljedećeg izazivača u srednjoj kategoriji, a Sean O'Malley imat će ozbiljan test u vidu Pedra Munhoza. Borci poput Brada Riddella, Robbieja Lawlera, Brada Tavaresa, Jima Millera, Donalda Cerronea itd. nastupaju u sklopu preliminarnog dijela priredbe, a to dovoljno govori o kvaliteti ovog eventa.

Gdje: Las Vegas, USA

Kad: Noć sa subote (02.07.) na nedjelju (03.07.). Rani preliminarni dio započinje od ponoći, a ''main card'' startat će u nedjelju od 04:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

PFL 6: 2022

Drugo kolo PFL-ova ovosezonskog turnira završit če ovog tjedna. Nakon što smo prošlog tjedna dobili polufinaliste u teškoj, perolakoj i lakoj kategoriji, ovog tjedna prolaz u playoff tražit će velteraši i borkinje lake kategorije. Kayla Harrison predvodit će priredbu, a protivnica joj će biti Kaitlin Young (12-12-1) koja je uskočila kao kasna zamjena umjesto Julie Budd. Rory Macdonald, Ray Cooper III, Gleison Tibau, Magomed Magomedkerimov, samo neki su od boraca koji će nastupiti na ovom jako dobrom eventu.

Gdje: Atlanta, USA

Kad: Noć s petka (01.07.) na subotu (02.07.). Event započinje u ponoć.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Joe Joyce vs. Christian Hammer

Boksačkih uzbuđenja osjetno je manje ovaj tjedan, ali vrijedi izdvojiti teškaški obračun koji će se dogoditi na Wembleyju. Joe Joyce (13-0, 12 KO) branit će svoje WBC (Silver) i WBO International titule u teškoj kategoriji, a protivnik neporaženom Britancu bit će iskusni rumunjsko-njemački teškaš Christian Hammer (27-9, 16 KO). Bit će tu još mečeva za razne titule. Jason Cunningham (31-6-0) i Zolani Tete (29-4-0) boksat će u super bantam kategoriji, a vrijedi izdvojiti meč Calluma Johnsona (20-1-0) i Igora Mikhalkina u poluteškoj kategoriji.

Gdje: Wembley, London

Kad: Subota (02.07.). ''Main card'' započinje od 20:00h, a Joyce i Hammer trebali bi se naći u ringu oko ponoći.

Linker
03. srpanj 2024 10:38