UFC

Bellew vjeruje da Canelo može pobijediti Bivola: ‘Ako dođe njegova najbolja verzija, pobijedit će‘

Boxer Dmitry Bivol vs. Canelo Álvarez 

 Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Profimedia
Canelo je izgubio od Bivola u petom mjesecu

Bivši prvak u kruzer kategoriji, Tony Bellew, vjeruje da meksička zvijezda Saul ‘Canelo‘ Alvarez ima sve što je potrebno da u revanšu svlada Bivola i da osveti poraz kojeg mu je ovaj nanio u petom mjesecu ove godine.

Bivol je prije gotovo tri mjeseca nadboksao Canela te je nakon 12 rundi odlične borbe obranio svoj WBA pojas u poluteškoj kategoriji. U meču je djelovalo da je Bivol jednostavno prevelik za Canela i da što god ovaj pokušao ne uspijeva, što je rezultiralo njegovim drugim porazom u profesionalnoj karijeri, a prvi mu je nanio Floyd Mayweather Jr još 2013. godine.

‘‘Mora biti bolji. Netko će reći da je do odličnih protivnika. No ako postaviš standard toliko visoko, moraš ga održati i ostati tamo. Svi su ga skidali sa pound-for-pund liste kad je izgubio od Bivola, no to je krivo, po meni tamo pripada. Postoje stvari koje je trebao napraviti bolje, a ako dođe najbolja verzija Canela, ima sve alate da pobijedi Bivola. U prošlom meču nije došla ta verzija‘‘, rekao je Bellew.

Canelo je imao opciju da odmah aktivira klauzulu o instantnom revanšu protiv Bivola, no izgleda da i sam smatra da to nije pametno. Prvo će braniti pojas u super srednjoj kategoriji protiv odličnog Gennadiyja Golovkina 17. rujna (deveti mjesec). Ukoliko mu to pođe za rukom, za očekivati je da će opet izazvati Bivola.

Linker
05. svibanj 2024 06:32