UFC

Belal nahvalio Khabiba: ‘Jedan dan treninga s njim je kao 100 dana s drugima. On je Michael Jordan MMA sporta‘

Khabib i Belal

 Screenshot (sportsmanor.com)
Protiv Burnsa mu je pomoglo, no vidjet ćemo hoće li mu trening s Khabibom pomoći protiv odličnog Edwardsa

Belal Muhammad konačno je dočekao svoju veliku priliku. Na UFC 304 u Manchesteru napast će titulu prvaka u velter kategoriji, a prvak Leon Edwards će pred domaćom publikom pokušati pokvariti Belalove planove i pojas ostaviti kod kuće. Dugo je Belal čekao, no, na kraju je svoju priliku ipak dočekao.

U nekoliko navrata, Muhammad je hvalio Khabiba i njegov način pripreme za borbu. Već se Belal spremao kod Khabiba za neke mečeve, a jučer je pričao o tim iskustvima koja su za njega dragocjena. Khabiba je prozvao Michaelom Jordanom MMA-a, a Islama LeBronom Jamesom:

‘‘Svaki puta kada su oni oko mene, pokušavam s njima provesti što je moguće više vremena. Uvijek ću reći da je jedan dan treninga s Khabibom vrijedan kao 100 dana s nekim drugim. Njegovo znanje, energija koju dobijete od tih tipova, neprocjenjiva je. Uvijek je dobro dobiti taj osjećaj kod njih, provesti vrijeme tamo‘‘, rekao je Belal za MMA Junkie.

‘‘Uvijek kada uhvatim malo vremena s njima – treniram s Michaelom Jordanom MMA sporta, a to je Khabib, a Islam je ustvari LeBron James. Uvijek je dobar osjećaj biti s tim tipovima. Odlično je dijeliti taj mentalitet s Islamom koji se bori za titulu idućega tjedna‘‘, dodao je.

Protiv Burnsa mu je pomoglo, no vidjet ćemo hoće li mu trening s Khabibom pomoći protiv odličnog Edwardsa. Mnogi s razlogom favoriziraju prvaka, no Belal je itekako sposoban napraviti mu probleme. Na UFC 304 priredbi ćemo sve saznati, a Muhammad je ovaj izazov zasigurno najozbiljnije shvatio.

Linker
01. lipanj 2024 14:46