UFC

Aspinalla pitali izbjegava li ga Ciryl Gane: ‘Imao je nekoliko prilika, sve ih je odbio. On je sada glumac‘

Ciryl Gane i Tom Aspinall

 Patrick T. Fallon/afp/profimedia, Px Images/alamy/alamy/profimedia
Borba između Aspinalla i Ganea bi sigurno bila jako uzbudljiva, a ako obojica nastave ići putem kao i do sada, u jednom trenutku će se sigurno sresti

Nedavno je bilo govora o potencijalnom meču između privremenog prvaka teške kategorije, Toma Aspinalla, i Ciryla Ganea. Aspinall je tom prilikom rekao kako mu je ponuđen meč protiv Ganea kojeg je i prihvatio, a naveo je kako je Gane taj koji je meč odbio zbog obaveza koje trenutno ima oko snimanja filma.

Počelo se nakon toga raspravljati tko tu uistinu koga izbjegava, a Aspinall je u jučerašnjem intervjuu za The Mac Life rekao da je Gane taj koji ‘‘možda malo‘‘ izbjegava njega. Osim toga, Aspinall je rekao da Gane uistinu možda želi postati glumac:

‘‘Možda me malo izbjegava, ne znam. Malo je teško za reći jer možda za ovo dobiva ogroman novac. Ne znam koje su njegove aspiracije. Možda uistinu želi postati glumac. Moguće je da se radi o tome. Možda si misli je**š ovaj MMA, držat ću se glume. Pošteno s njegove strane, sretno mu bilo. Nemam ništa protiv Ciryla‘‘, rekao je Aspinall.

‘‘On je imao nekoliko prilika da se bori protiv mene, sve ih je odbio. To je činjenica. Ne govorim ni da me izbjegava, niti da me ne izbjegava. Trenutno je glumac i u tome mu želim sve najbolje. Ne ljutim se na njega, ne pokušavam ga baciti pod bus ili tako nešto. Poštujem ga, poštujem što radi‘‘, dodao je.

Borba između Aspinalla i Ganea bi sigurno bila jako uzbudljiva, a ako obojica nastave ići putem kao i do sada, u jednom trenutku će se sigurno sresti. Aspinall je najavio da nakon Blaydesa, u slučaju pobjede, ne namjerava imati više nikakvu borbu ukoliko to nije za pojas u teškoj kategoriji.

Linker
15. lipanj 2024 04:46