UFC

Anthony Smith odgovorio Conoru McGregoru: ‘Na njega se primjenjuju drugačija pravila‘

Anthony Smith

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Spomenuo kako primjerice Silva i Weidman nisu smjeli izaći iz USADA-inog programa zbog ozljeda

Conor McGregor je neki dan u potpunosti pobjesnio na Anthonyja Smitha zbog izjava da vjerojatno koristi doping, a sve se odvilo na Conorovom Twitter profilu. Nazvao je Conor Smitha tom prilikom propalicom, gubitnikom i narugao se njegovoj ozljedi iz meča protiv Ankalaeva, što je naravno diglo veliku prašinu.

Conor se inače nije borio od posljednjeg poraza od Dustina Poiriera gdje je doživio težak prijelom noge te je oporavak bio uistinu dug, a kad se vratio treninzima dobio je nikad veću količinu mišićne mase te je probudio brojne sumnje.

‘‘Ako postoji nešto legalno što bi mi pomoglo da brže zacijelim nogu, definitivno bih uzeo. No to uopće nije ono što sam ja propitkivao. Ono što mene kopka jest da su tipovi poput Andersona Silve i Chrisa Weidmana imali jako teške ozljede ali oni nisu imali priliku izaći uz USADA-inog programa da se izliječe i vratiti se bez reperkusija‘‘, rekao je Smith u ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu.

‘‘Je li on prekršio ikakva pravila? Ti si taj (Bisping) koji glumi đavoljeg odvjetnika. Rekao si da ‘tehnički‘ ne krši nikakva pravila, a to je zato što se drugačija pravila na njega primjenjuju. Ja nemam taj kapacitet, ili barem nisam mislio da imam‘‘, zaključio je Smith.

McGregor još uvijek nema dogovorenog protivnika, a u USADA-in program će se vratiti tek u prvom kvartalu iduće godine. Očekuje se da bi se mogao vratiti ali u velter kategoriju, a često se spominjala i borba protiv Masvidala.

Linker
20. travanj 2024 00:39