UFC

Amanda Nunes progovorila o mogućnosti prelaska u WWE: ‘Ništa nije nemoguće, sve ovisi o nekim parametrima‘

Amanda Nunes

 CARMEN MANDATO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Carmen Mandato/getty Images/profimedia
Fanovi također žele vidjeti njenu borbu protiv Kayle Harrison

Amanda Nunes, jedna od najvećih MMA borkinja svih vremena, jednog bi se dana pridružila WWE-u – ako donesu dovoljno dobru ponudu. 35-godišnja Brazilka trenutna je prvakinja u perolakoj i bantam kategoriji, a jednom je imala nevjerojatan niz bez poraza od čak sedam godina. Nunes je razgovarala s The Postom te je upitana hoće li ikad krenuti stopama svojih bivših UFC protivnica Shayne Baszler i Ronde Rousey u WWE, Nunes je rekla:

"Ovisi o ugovoru, znate? Ako je ugovor nevjerojatan, zašto ne? Ono što sam željela učiniti u MMA-u, već sam napravila – čak i više nego što sam mislila u svojoj glavi dok sam prolazila kroz cijelu karijeru. Postala sam dvostruka prvakinja. Htjela sam samo jedan pojas — imam ih dva… Tako sam sretna, a što god da će biti nakon što završim s UFC-om, vidjet ćemo. Sigurno ćete me ionako viđati."

UFC-ova matična tvrtka, Endeavour, usred je stjecanja većinskog udjela u WWE-u, a postoji veliki broj sjajnih priča koje bi mogli ispričati kada njeno vrijeme u oktogonu završi.Ipak, za sada je dvostruki prvakinja još uvijek u UFC "modu."

Nunes se bori protiv Irene Aldane ove subote na UFC-u 289 u Vancouveru i pretpostavlja se da će na kraju imati i meč s Peñom.

Peña je Nunes zadala prvi poraz u više od sedam godina na UFC-u 269 2021. godine, a Nunes je dobila revanš na UFC-u 277 prošle godine.

Jedna borba iz snova za kojom ljubitelji MMA-a žude godinama je Nunes koja se natječe protiv PFL borkinje Kayle Harrison. Upitana pod upozorenjem da naravno ne gleda dalje od svoje borbe s Aldanom želi li se ikada suočiti s Harrison, Nunes je odgovorila:

“Iskreno, ne znam — to ovisi o njoj. UFC je otvoren za sve.”

Nunes je istaknula da je Harrison izgubila svoju posljednju borbu, od Larisse Pacheco; bilo je neizvjesno hoće li i kada Harrison moći osvetiti poraz.

“Ne znam što se događa. Trenutno sam usredotočena na Aldanu, a nakon toga će biti onako kako UFC želi", zaključila je.

Linker
18. travanj 2024 10:00