UFC

Aljamain Sterling ove jeseni bori se protiv neporaženog Rusa sa šest uzastopnih UFC pobjeda

Aljamain Sterling

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Neporaženi ruski borac u svojoj profesionalnoj MMA karijeri upisao je 18 pobjeda

Borba između Aljamaina Sterlinga i Movsara Evloeva ponovno je na borilačkom kalendaru.

Danas (petak, 27. rujna) je UFC najavio da će se borba u perolakoj kategoriji između Sterlinga i Evloeva održati na UFC 310 priredbi 7. prosinca u Las Vegasu. Sterling i Evloev su se prvotno trebali boriti na UFC-u 307 koji je na rasporedu sljedeći tjedan u Salt Lake Cityju, međutim "Funk Master" se povukao iz meča zbog ozljede.

Nakon Sterlingova povlačenja, Evloev je tražio zamjenskog protivnika, uključujući i svog bivšeg suparnika Diega Lopesa, no čini se da je UFC odlučio samo odgoditi borbu.

Sterling, bivši prvak bantam kategorije, ove je godine prešao u perolaku kategoriju nakon što je izgubio pojas od Seana O’Malleya. U svom debiju u novoj težinskoj kategoriji, pobijedio je Calvina Kattara na jubilarnom UFC-u 300 i trenutno se nalazi na devetom mjestu na UFC-ovoj rang ljestvici perolake kategorije.

Evloev, koji je neporažen u 18 profesionalnih borbi, ima osam uzastopnih pobjeda u UFC-u. Zadnji put je nastupio u siječnju kada je na UFC-u 297 jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Arnolda Allena.

UFC 310 održat će se 7. prosinca u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a još nema potvrđenu glavnu borbu večeri.

Linker
27. rujan 2024 21:55