Regija

Započeo FNC-ov spektakl u Beogradu! Domaći borci nokautima otvorili priredbu!

Aleksandar ”Mlata” Vukosavljević

 Screenshot/voyo.hr
Vrlo eksplozivan početak večeri! Sjajna uvertira za najiščekivaniji FNC event do sada

Vojislav Simičić fantastično je zaustavio češkog Jana Vaclaveka i time otvorio FNC 17 priredbu prvom borbom preliminarnog djela večeri.

U prvoj rundi smo gledali puno grappling izmjena, oba borca su uspjela rušiti svoga protivnika, ali nijedan nije došao do značajnije kontrole u parteru. Vaclavek je pokušao izvesti ‘kimuru‘ (polugu na ruci), ali Simičić se uspješno obranio. U zadnjim trenutcima runde srpski borac uzeo je leđa Čehu i zaključao ‘trokut‘ oko tijela čime je postavio sebe kao pobjednika prve runde.

Druga runda je kratko trajala, Simičić pogađa Vaclaveka u bradu nakon čega je započeo s brutalnim ‘ground-and-poundom‘. Sudac je dao vremena i svaku šansu češkom borcu da se izvuče iz loše situacije, ali mladi Simičić je bio suviše precizan i nemilosrdan u svom naletu u parteru. Pobjeda tehničkim nokautom u drugoj rundi za domaćeg borca!

U drugom meču preliminarnog djela smo gledali vrlo eksplozivan meč!

U samoj prvoj izmjeni Andrija Stojiljković pogodio je i rušio Aleksandra ‘Mlatu‘ Vukosavljevića koji je malo preopušteno uputio udarac nogom u tijelo. ‘Mlata‘ se uspio vratiti na noge, a Stojiljković je nastavio snažno pritiskati. Prebrodio je tu snažnu navalu Vukosavljević, a ubrzo nakon je teškim desnim ‘overhandom‘ pronašao metu, Stojiljković pada i nakon više teških ‘ground-and-pound‘ udaraca, sudac zaustavlja borbu. Prekid u prvoj rundi i druga profesionalna pobjeda za ‘Mlatu‘.

Kakav početak eventa!

Linker
18. lipanj 2024 02:53