Regija

(VIDEO) Zašto je Ivan Erslan šepao nakon završetka meča? Hrvatski borac ozlijedio se neposredno uoči meča

Ivan Erslan u svlačionici nakon ”ispadanja” koljena

 Screenshot (fightroom.hr)
Borac zagrebačkog American Top Teama pretrpio je veliki peh neposredno uoči debija u UFC-u

Ivan Erslan uspio je veliki san o nastupu unutar UFC-a, ali san o pobjedi u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji zasad ipak ostaje na čekanju. Ion Cutelaba porazio je hrvatskog poluteškaša podijeljenom sudačkom odlukom nakon 15 minuta taktičko-tehničkog nadmudrivanja, ali Erslan nije razočarao i dokazao je kako se može nositi s borcima na najvišoj razini.

Osim "gorkog okusa" poraza, Erslan se u kući vraća i s gorčinom potencijalno teške ozljede koljena. Svi su uočili kako je Erslan po završetku meča ekspresno zatražio stolac i vidno se mučio s koljenom lijeve noge. Nekako je Erslan pronašao snagu za došepati do sredine kaveza kako bi saslušao proglašenje pobjednika, ali kavez je nažalost napustio poražen i ozlijeđen.

Nedugo poslije hrvatski borilački portal FIGHTROOM otkrio je više informacija o Erslanovoj ozljedi. Prema njihovim navodima, Erslan je imao veliku nesreću i ozlijedio je koljeno doslovno sat vremena prije meča.

"On (Erslan) će prvi reći kako nema mjesta izlikama ni isprikama, a zato je nakon ovoga i ušao u UFC-ov kavez. Znao je Ivan Erslan koliko mu to znači, ali nažalost opet nije imao sreće. Oko sat vremena prije meča ‘ispalo‘ mu je koljeno, ali odustajanje nikad nije bila opcija. Pola sata trajalo je namještanje koljena, a u drugoj rundi koljeno je ponovno ‘ispalo‘. Unatoč tome, Erslan je lavovski odradio meč do kraja i pokazao pravo, ratničko srce.", stoji u tekstu videa koji je objavio FIGHTROOM, a u videu možete vidjeti kako Erslan u svlačionici prolazi kroz agoniju tijekom "namještanja koljena".

Uistinu nevjerojatan peh za borca koji je tako naporno radio za potpis ugovora s UFC-om i toliko se veselio debiju u najvećoj svjetskoj organizaciji. Nadamo se da ozljeda nije preteška i da će se Erslan uspješno oporaviti te što prije vratiti u pogon!

Linker
28. rujan 2024 22:51