Regija

(VIDEO) Vlasto Čepo brutalnim nokautom došao je do četvrte pobjede zaredom

Vlasto Čepo

 Screenshot (youtube, Oktagon)
Borac rodom iz Srbije, odradio je sjajan nastup pod okriljem češko-slovačke OKTAGON promocije

Regionalni borci nisu imali dobru večer sinoć. Darko Stošić, Filip Pejić, Denis Jurakić i Stefan Sekulić upisali su poraze u svojim mečevima. Međutim, moglo bi se reći kako je Vlasto Čepo (8-1-0) na neki način popravio situaciju.

27-godišnji slovačko-srpski borac koji povremeno trenira u zagrebačkom ATT-ju, nastavio je svoj sjajan niz pobjeda. Čepo se borio na OKTAGON 31 priredbi koja se održala u Pragu. ''El Chapo'' je nokautom u prvoj rundi savladao Brazilca Alexandrea Silvu (7-2-0).

Time je Čepo došao do četvrte uzastopne pobjede te druge pod okriljem OKTAGON-a. Sve četiri pobjede, Čepo je upisao nokautima u prvoj rundi.

Talentirani borac uistinu se lako obračunao sa Silvom. Dvije minute i 40 sekundi trebalo mu je da dođe do pobjede nokautom, a završna sekvenca izgleda poprilično brutalno. Čepo je serijom udaraca dobrano uzdrmao svog protivnika koji je završio na podu. Vlasto je pogodio s još nekoliko udaraca i Silva je doslovno zaspao.

Vlasto je prošle godine upisao tri pobjede, a vrlo rano nastupio je i u 2022. godini. Nastavi li Čepo s ovako sjajnim nastupima, do kraja godine možda ga budemo gledali u meču za OKTAGON-ov pojas u srednjoj kategoriji ili možda u velteru.

Inače, u sklopu OKTAGON 31 priredbe trebao je nastupiti i hrvatski borac Daniel Bažant, ali je morao otkazati svoj nastup zbog bolesti. U glavnoj borbi večeri, obračunali su se Patrik Kincl i Samuel Kirštofič. Kincl je savladao dosadašnjeg prvaka srednje kategorije i preuzeo je OTKAGON-ov pojas u toj kategoriji. Kincla se dobro sjećamo od devetog mjeseca protekle godine. Roberto Soldić tada ga je savladao nokautom u trećoj rundi borbe. Kincl nije uspio doći do pojasa u KSW-u preko našeg Soldića, no u češko-slovačkoj promociji ekspresno je došao do titule.

Kompletne rezultate priredbe možete pročitati OVDJE.

Linker
02. srpanj 2024 07:51