Regija

(VIDEO) Vaso poražen nakon minute serijom udaraca glavom o glavu!

Vaso Bakočević

 Screenshot(youtube, Ksw)
Već za mjesec i pol dana čeka ga nova borba

Popularni Crnogorac Vaso Bakočević sinoć je odradio dugo najavljivanu ludu borbu. Riječ je o borbi bez pravila, a protivnik mu je bio čovjek sličnih gabarita, Marcin Wrzosek, popularnog nadimka "The Polish Zombie". Vaso je u jednom intervjuu objasnio što točno znači borba bez pravila, a većinu toga smo uspjeli i vidjeli tu samoj borbi.

"Gole šake, slobodna borba, nema vaganja i nema vremenskog ograničenja. Borimo se dok se netko ne preda ili dok sudac ne prekine borbu. Borim se s čovjekom mojih gabarita, visine i težine. Smije se udarati nogom u glavu dok je protivnik na podu, može se i gaziti, udarati glavom o glavu, a dozvoljeni su i laktovi."

Priredba je održana u Gdanjsku pod okriljem promocije Wotore. Oni su u Poljskoj poznati po nemilosrdnim borbama bez pravila u kojoj borci često znaju završiti s težim ozljedama, a borilište im je kružnog oblika.

Borba je završena već nakon jedne minute, a u to malo vremena uspjeli smo vidjeti sve čari borbe bez pravila; bilo je tu udaraca glavom o glavu ili bolje rečeno serije udaraca glavom dok je Vaso ležao na podu, ne na posljetku brutalni finiš laktovima nakon čega je sudac odlučio prekinuti borbu. Vaso srećom nije teže ozlijeđen jer je rukama uspio pokriti glavu, pa ga vjerojatno možemo u narednim tjednima ponovno očekivati u borilištu. Iduću borbu Vaso bi trebao odraditi 17. lipnja (6. mjesec) na FNC 6 eventu u Karlovcu.

Završetak borbe možete pogledati OVDJE.

Linker
07. travanj 2024 23:48