Regija

(VIDEO) Smrtonosno koljeno učinilo je svoje: Pogledajte kako je Janičić nokautirao protivnika

Miloš Janičić

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
Snimku nokauta pogledajte na dnu članka

Miloš Janičić sa stilom je otvorio Oktagon 54 priredbu i slavio protiv Ebrahima Hosseinpoura. Crnogorski borac upisao je nokaut u drugoj rundi i postigao 17. pobjedu u karijeri.

Crnogorski borac odmah je zagospodario kavezom i počeo pogađati protivnika, no nije bilo prevelikih posljedica po Nijemca te je runda tekla kako je i započelo. Janičić je taj koji je imao kontrolu, gađao je protivnika koji je tu i tamo kontrirao, ali nije bilo ozbiljnijih naleta te je prva runda prošla bez neke veće akcije. Ipak, zbog kontrole i više bačenih udaraca, Janičić je bio taj koji je imao prednost.

Odmah početkom druge runde, Janičić je uzdrmao Hosseinpoura te je to bio početak kraja. Nakon minute, Nijemac je pao na pod, Janičić je tukao iz gornje pozicije, no ipak se uspio ustati i preživjeti. Borba je potrajala još nekoliko sekundi, a nakon kombinacije lijevog krošea i koljena u glavu sudac je odlučio prekinuti meč.

Bila je to dominantna izvedba Crnogorca, a da biste se zasita uvjerili kako je izgledala ova završna sekvenca, ostavljamo vam snimku nokauta na dnu teksta.

Linker
27. travanj 2024 07:40