Regija

(VIDEO) PFL doputovao u Hrvatsku i snimio sjajan promotivni uradak o Anti Deliji

Ante Delija
 screenshot (Facebook, PFL)
Hrvatski teškaš za dva će tjedna odraditi najvažniju borbu svoje dosadašnje karijere

Još je samo nešto manje od dva tjedna preostalo do borbe karijere Ante Delije, trenutno najboljeg hrvatskog MMA teškaša. Na Floridi ga 27. listopada čeka borba protiv Bruna Cappelozze, Brazilca koji ga je prije nekoliko mjeseci nokautirao, ali je Ante sad dobio priliku osvetiti mu se. I to kako! U finalnoj borbi turnira čija je glavna nagrada milijun dolara.

Ante do sada nije imao previše medijske pažnje na sebi. Čak mu se dogodila situacija da je doputovao na konferenciju za medije, a onda na njoj nije dobio niti jedno pitanje, što samo po sebe nema previše smisla. Ipak, da PFL ipak misli na svog teškaša dokazano je promotivnim videom koju su objavili na svojoj Facebook stranici.

PFL-ove kamere doputovale su u Zagreb, gdje su Antu predstavili uz kadrove grada, a posjetili su ga i u dvorani Cro Cop tima, gdje je o njemu progovorio Mirko Filipović. Šteta samo da Ante nije predstavljen uz svoj grad Dubrovnik, no i ovo je sjajno.

O Anti je govorila i MMA legenda Randy Couture, a on sam je objasnio zašto su Hrvati borben i ponosan narod. U svakom slučaju ovo je lijepa promocija Hrvatske, kao i samog Ante.

Pogledajte!

Linker
18. travanj 2024 20:23