Regija

VIDEO: Fabjan je posljednji put slavio nakon svega 40 sekundi, a večeras će opet pokušati šokirati MMA zajednicu

Miran Fabjan vs Mario Žgela

 SCREENSHOT VOYO
Prisjetite se brzog nokauta kojim je Fabjan zaustavio slavonskog nokautera, Marija Žgelu

Još jako malo nas dijeli od najiščekivanije borbe u regionalnoj MMA zajednici - Miran Fabjan i Darko Stošić će ući u kavez kao glavna borbe FNC 17 priredbe u Beogradu.

‘SloRocky‘ Fabjan je 39-godišnji slovenski borac koji je debitirao u MMA-u još 2007. godine i izgubio je od Bojana Kosendara, a godinu dana kasnije i od domaće legende, Ivice Truščeka. Nakon toga je prešao u kickboxing gdje je ostvario niz pobjeda od kojih je jedna od značajnijih ona protiv Dževada Poturaka, bosanskohercegovačkog kickboksača koji je svojevremeno svladavao borce poput Daniela Ghite i Melvina Manhoefa.

Fabjan se u MMA kavez vratio prošle godine i otada se pokazao kao nezaustavljiva sila. Nakon što je zaustavio Tadeja Dajčmana i Fatiha Aktasa nokautima u prvoj rundi te Tomislava Spahovića nokautom u trećoj rundi, zakazana mu je borba protiv Marija Žgele - Slavonca koji je također postigao svoj vlastiti niz pobjeda nokautom.

Vinkovčanin Žgela prije meča s Fabjanom ostvario je omjer 7-2, a u svoje posljednje tri borbe je završavao svoje protivnike nokautom u prvoj rundi.

S obzirom na navedeno, mogli smo očekivati vatromet i da o pobjedniku neće odlučivati sudci. Njihov meč smo gledali u Ljubljani, u Areni Stožice na FNC 15 priredbi. Očekivali smo vatromet i dobili smo vatromet. Žgela je silovito krenuo prema naprijed, nakon prvog naleta došlo je do kratkog klinča, a nakon toga je uslijedio brutalan nokaut. ‘SloRocky‘ je lijevim krošeom srušio Slavonca i popratnim udarcima osigurao pobjedu za svoj novi profesionalni MMA omjer od četiri pobjede i dva poraza. Pogledajte niže kako je to izgledalo.

Linker
01. lipanj 2024 19:18