Regija

(VIDEO) Duško Todorović uspješan na vaganju i spreman oduševiti Danu Whitea

Duško Todorović vs. Teddy Ash
Duško Todorović uspješno je prošao vagu za svoj današnji nastup u posljednjoj ovosezonskoj epizodi Dana White's Contender Series showa. Ugovor s najvećom svjetskom MMA promocijom tražit će protiv Teddyja Asha iz Kanade, koji je također bez prevelikih poteškoća zadovoljio potrebne kilograme.

Todorović i Ash susreću se u glavnoj borbi ove epizode te ujedno posljednjoj epizodi cijele treće sezone. Ovo je vrlo uspješna sezona, koja je već prije nekoliko epizoda došla do većeg broja angažiranih boraca i borkinja nego što su to dale prve dvije sezone. Dana White nekoliko puta bio je široko ruke, a jednom je ugovor dobilo čak svih pet pobjednika. No, deveta epizoda dala je upozorenje, nakon što je tijekom nje potpisan tek jedan borac.

Duško Todorović ima veliku priliku upravo u činjenici što nastupa u posljednjoj borbi i što će na taj način moći ostaviti poseban dojam. Najavio je kako nije ništa previše mijenjao u svom stilu borbe te da dosadašnji rezultati govore kako je dovoljno agresivan i atraktivan, odnosno da je onakav borac kakve predsjednik UFC-a preferira i kakvi inače završavaju svoje nastupe u ovom showu s porukom: "You're in!".

Inače, Todorović i njegov protivnik težili su potpuno isto, odnosno 84.1 kilogram. Ako je suditi po izgledu na vaganju, borac iz beogradskog Secutora nije imao većih problema zadovoljiti spomenutu granicu.

Za one koji nisu upoznati s pravilima ovog showa, koji se inače uživo emitira putem UFC Fight Passa, u svakoj epizodi održava se pet borbi, a na kraju Dana White komentira sve pobjednika. Na samom kraju komentara otkriva je li taj borac ili borkinja zadovoljio njegov ukus, odnosno postaje li dio UFC rostera ili će za tako nešto ipak morati potražiti drugi put. MMA fanovi u regiji nadaju se kako će posljednjeg u ovoj sezoni komentirati Duška Todorovića i da će na kraju reći taj već gore spomenuti "You're in!"

Linker
03. listopad 2024 06:55