Regija

(VIDEO) Cro Cop pokazao pravilnu tehniku ‘low kicka‘ predsjedniku ONE Championshipa

Cro Cop i Chatri

 Screenshot (instagram, Tomi Dijakovic)
Chatri se i sam bavi borilačkim sportovima

Vjerojatno je svima poznata činjenica da se ovih dana šef ONE Championshipa, Chatri Sityodtong nalazi u Zagrebu. Ovdje je došao zbog press konferencije kojoj je u utorak nazočio u zagrebačkoj Esplanadi.

Na press konferenciji je bilo govora o Soldićevom nastavku karijere u popularnoj azijskoj promociji. Chatri je tom prilikom govorio o tome koliko je sretan i zahvalan što ima priliku surađivati sa sportašem kao što je Roberto, a obećao mu je i priliku da ostvari ‘jedinstvenu ostavštinu‘ tako što će u isto vrijeme držati pojas u više disciplina.

Chatrijev posjet Zagrebu, naravno, nije mogao proći bez posjeta legendarnoj dvorani Mirka ‘Cro Copa‘ Filipovića. Izgleda da je Chatri bio dobro ugošćen od strane hrvatske borilačke legende, a dobio je i instrukcije o pravilnom izvođenju ‘low kicka‘.

Član Soldićevog tima, Tomi Dijaković, na svom je Instagram profilu objavio upravo taj video. Ivan Dijaković je držao fokuser, dok je Mirko demonstrirao pravilnu tehniku. Chatri je samo mirno stajao i upijao savjete borilačke ikone.

Mirko mu je objasnio kako je poanta što brže vratiti nogu nakon pogođenog udarca kako bi mogao što brže krenuti sa idućim potezom. Naglasio je kako je bitno da udarac ne bude trom, a sve možete pogledati u videu ispod:

(Credits: Instagram, Tomi Dijakovic)

Linker
17. travanj 2024 07:45