Regija

(VIDEO) Barrio i Guih sučelili se uoči sutrašnjeg okršaja: ‘Croata‘ širokim osmijehom ‘ohladio‘ Francuza

Francisco Barrio i Aymard Guih

 Screenshot/YouTube (KSW)
Ne samo da se hrvatsko-argentinski borac nije dao zastrašiti, već je djelovao opuštenije i samouvjerenije

Otprilike 19 sati dijeli nas od KSW 93 priredbe koju će predvoditi aktualni prvak Salahdine Parnasse (18-2) i izazivač Valeriu Mircea (30-8-1) u borbi za pojas lake kategorije. Ono zbog čega je prva KSW-ova priredba na francuskom tlu, međutim, posebno zanimljiva hrvatskoj i regionalnoj publici jest činjenica da će na istoj nastupiti i Francisco Barrio (12-3), koji će odmjeriti snage s domaćim predstavnikom Aymardom Guihom (17-13-1).

Oba su borca prošli vagu, a posebno je interesantno bilo na posljednjem sučeljavanju, gdje smo vidjeli dva dijametralno suprotna pristupa. Kada je došao red na "staredown", naime, Barrio je djelovao potpuno opušteno i samouvjereno, te čitavo sučeljavanje odradio sa širokim osmijehom na licu, dok je francuski borac bio smrtno ozbiljan i pokušavao zastrašiti Croatu - no to mu nije pošlo za rukom. Kako je sučeljavanje Barrio i Guiha točno izgledalo, možete pogledati OVDJE, na dijelu koji počinje od 40. minute.

Podsjetimo, KSW 93 krećesutra u 19 sati, Barrio i Guih četvrta su borba na "cardu", a izravan prijenos priredbe iz pariške Adidas Arene možete pratiti na Voyo platformi.

Linker
26. travanj 2024 15:11