Regija

Vaso Bakočević i Saša Drobac zaratili putem društvenih mreža: 'Neka Croata ostavi nešto i za mene!'

Vaso Bakočević i Saša Drobac
 Fight Site | Instagram
U žestoki sukob putem društvenih mreža ušli su Vaso Bakočević, popularni crnogorski MMA borac i Saša Drobac, bivši MMA borac, a danas jedan od glavnih trenera u zagrebačkom American Top Teamu.

Sukob koji će sigurno uzburkati pomalo uspavanu regionalnu scenu zapravo je pokrenula Megdanova video najava, u kojoj otkrivaju kako bi uskoro trebao biti poznat novi datum borbe Bakočevića i Francisca "Croate" Barria, kojem je Saša Drobac jedan od trenera. Zapravo, najava je u prvi plan stavila Bakočevića, što se nikako nije svidjelo Dropcu koji je objavu podijelio u svom "InstaStoryju" uz komentar kako je riječ o jako loše odrađenoj promociji i dokazu kako to ne treba raditi te je kratko napisao "dno dna".

Uskoro je došao odgovor Vase Bakočevića, koji je sad podijelio Dropčevu objavu uz poruku: "Ti onda ostani kod kuće, nemoj se nervirati. Drobac, nešto si mi mekan u posljednje vrijeme. Nije čudno što si nakon prvih batina odustao od karijere i otišao u trenere."

Zapravo je tu rasprava tek krenula. Ponovno je poruka došla od ATT-ovog trenera koji je čak najavio kako bi se za Vasu bio spreman vratiti borbama.

"Nadam se da te Croata neće razbiti nego da će ostaviti nešto i za mene", napisao je, da bi iduća poruka od Vase došla direktno u privatne poruke.

"Jao i ti se vraćaš nakon 15 godina. Joj, ubit ću se. Hahahaha, s tobom brate ne smijem, ti si baš ubojica. Njega ću nekako i preživjeti. Napisao je Crnogorac.

"Za ovakve stvari bih se vratio", bila je još jedna poruka Dropca prije nastavka rasprave, gdje je Vaso pokušao ukazati na profesionalni omjer koji je Drobac (3-2) ostvario u svojoj karijeri.

Vjerujemo kako ovo nije kraj raspravi koju možete pratiti putem InstaStory objava Saša Dropca.

Sve ovo će svakako dobro doći dodatnoj promociji borbe kojoj se regija izuzetno veseli, između Bakočevića i Barria. Megdan je najavio kako će novi datum uskoro biti poznat.

Linker
22. lipanj 2024 21:43