Regija

Satoshi Ishii saznao prvog protivnika u PFL-u, borit će se sa bivšim UFC borcem kojeg je porazio nekadašnji Stošićev protivnik

Satoshii Ishii

Borba će se održati 4. kolovoza (osmi mjesec) u San Antoniu

Trebao se boriti na FNC 11 eventu u Areni Zagreb protiv Carlosa Eduarda, no Satoshi Ishii zadobio je ozljedu koljena te nije mogao nastupiti u Areni Zagreb i nastaviti niz borbi u Hrvatskoj nakon pobjede na FNC 6 u Karlovcu protiv Charlieja Milnera nokautom u prvoj rundi.

Ipak, nije prošlo previše vremena te je obznanjeno da je potpisao ugovor s PFL-om te da će se vratiti u američku promociju po prvi puta nakon 2019. godine. Tada je odradio tri borbe te upisao pobjedu i dva poraza, a danas je dobio protivnika za svoj debi. Naime, nasuprot njega u kavezu će stajati bivši UFC borac, 37- godišnji Brazilac Danilo Marques (14-5). On je upisao četiri pobjede nokautom, sedam puta je prisilio protivnike na predaju te je tri puta slavio sudačkom odlukom, a od svojih pet poraza četiri je puta nokautiran.

Marques je u ovogodišnjoj sezoni PFL-a odradio dva meča te ostvario polovičan uspjeh. U prvom meču borio se protiv nesuđenog protivnika Ante Delije, Yorgana de Castra kojeg je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom da bi zatim u drugom meču stao na crtu Marcelu Nunesu koji ga je nokautirao u prvoj rundi. Tri puta je ulazio u kavez UFC-a te je upisao pobjedu protiv Mikea Rodrigueza, a porazili su ga nova zvijezda reške kategorije Jailton Almeida te bivši protivnik Darka Stošića Kennedy Nzechukwu.

Ova će se borba održati 4. kolovoza (osmi mjesec) u San Antoniu u sklopu PFL "playoffa" te će Ishii nastupiti na preliminarnom dijelu priredbe, a u glavnoj borbi večeri će se sastati Bubba Jenkins i Jesus Pinedo u polufinalu perolake kategorije.

Sretno Satoshi!

Linker
25. travanj 2024 00:46