Regija

Randy Couture želi da Ante Delija dočeka Francisa Ngannoua u debiju za PFL: ‘Platio bih da gledam tu borbu!‘

Ante Delija

 Screenshot (instagram, Pfl)
Ngannou je potpisao s PFL-om i očekuje se da će prvo boksati, a zatim se vratiti u MMA iduće godine

Otkako je Francis Ngannou potpisao za PFL, ne prestaju cirkulacije o tome tko bi trebao biti prvi protivnik kada se odluči ući u kavez. Očekuje se da će prvo boksati, a zatim se vratiti u MMA sredinom iduće godine. Bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji odnedavno je nezaustavljiv - uključujući i nedavnu pobjedu nokautom nad najvećim teškašem svih vremena, Stipom Miočićem.

Iako kruže mnoga imena kada pričamo o protivnicima, nekako se nadamo da bi prvi protivnik Ngannoua mogao biti upravo aktualni prvak promocije, naš Ante Delija. Iako Dubrovčanin zasigurno ne bi bio favorit u toj borbi, novac koji bi zaradio zasigurno je nešto što je zaslužio imajući na umu kroz što je sve prošao u karijeri.

Osim tog aspekta, ovo bi zasigurno bila sjajna borba, barem ako se pita Randyja Couturea, koji je izjavio da je ovo meč za koji bi dao novce da ga gleda.

"Ante Delija osvojio je prošlogodišnji turnir na sjajan način. Shvatio je što treba popraviti u svom treningu, pripremama i planiranju igre da bi prošao kroz cijelu regularnu sezonu i stigao do "playoffa" i pojasa, a to je borba koju bih volio vidjeti. On je čvrst i svestran borac, to bi bila sjajna borba. Platio bih da gledam tu borbu, definitivno", izjavio je.

Fabricio Werdum i Ben Rothwell već su se prijavili za borbu protiv Ngannoua, a Couture očekuje da će puno drugih teškaša "dići ruku" nakon što je “The Predator” ugovorio zajamčenu sumu od dva milijuna dolara za svoje protivnike.

"Sigurno ima puno teškaša kojima će isteći ugovor te shvaćaju da ako su dovoljno dobri i imaju hrabrost upustiti se u borbu s Francisom, zajamčen im je bolji novac nego što će im itko drugi vjerojatno ikada ponuditi. To je stvarno jedinstvena i zanimljiva stvar za koju je Francis sigurno pregovarao u svom ugovoru, već smo privukli pozornost mnogih drugih promocija", zaključio je.

Linker
01. srpanj 2024 19:18