Regija

Ponajboljem hrvatskom MMA borcu Goranu Reljiću zabranjen ulazak u Rusiju: otkazana mu borba!

Goran Reljić

 Screenshot (youtube, Aca Mma)
Dopušteno mu je boriti se izvan ruske organizacije

Goran Reljić trebao se boriti ovaj mjesec u Rusiji protiv iskusnog 35-godišnji Evgenyja Erokhina i to mu je trebao biti četvrti nastup za rusku organizaciju u gdje je do sada upisao dvije pobjede i jedan poraz.

Kako Goran navodi u videu na svom Instagram profilu, meč je otkazan iz razloga jer nije mogao dobiti vizu za Rusiju zbog toga što je hrvatska vlada potjerala ruske ambasadore iz države. Goran se u videu ispričao protivniku, te najavio kakvi su mu idući koraci vezani za cijelu situaciju.

"Želim se ispričati svojem protivniku i zahvaliti ACA promociji što će mi dopustiti da se u međuvremenu borim izvan njihove organizacije. Nadam se da će se cijela ova situacija ubrzo riješiti i da ću se boriti što je ranije moguće."

Izgleda da će sport također patiti zbog cijele ove ratne situacije između Rusije i Ukrajine jer kako vidimo mnogim sportašima će biti zabranjen ulazak u Rusiju, a s druge strane mnoge zemlje neće dopustiti da Rusi prisustvuju njihovim natjecanjima. Kako je Goran naveo, jedina sreća u cijeloj situaciji je to što su Rusi prema njemu postupili korektno i dopustili mu da se natječe i izvan njihove promocije.

Goran je do sada odradio već 30 MMA borbi od kojih je 4 bilo pod okriljem UFC-a i 5 u sklopu poljske KSW promocije. Nastupao i na "bare knuckle boxing" priredbama gdje je odradio 4 borbe u kojima je osvojio i branio naslov UBBADA prvaka svijeta u poluteškoj kategoriji.

Nadamo se kako će "Ghost" uskoro pronaći sreću u nekoj drugoj promociji u kojoj politika neće svojim miješanjem utjecati na njegovu daljnju karijeru.

Linker
14. travanj 2024 16:18