Regija

(FOTO) Ivica Trušček podijelio je fotografiju svog lica nakon najkrvavijeg meča na Oktagonovom eventu

Christian Jungwirth vs. Ivica Trušček

 Screenshot (youtube, Oktagon)
Iskusni hrvatski borac zaustavljen je tehničkim nokautom u drugoj rundi borbe

Velika očekivanja imao je Ivica Trušček uoči jučerašnjeg debija za češko-slovačku Oktagon promociju. Iskusni križevački borac ušao je u meč protiv Christiana Jungwirtha (12-5-0) kao osjetni autsajder, ali putem svog Facebook profila najavio je kako ide u Frankfurt prebiti svog protivnika.

Nažalost, to mu nije pošlo za rukom i Trušček je poražen tehničkim nokautom krajem četvrte runde. Njemački borac serijom udaraca iz gornje pozicije u parteru naveo je suca na prekid ovog meča, a Oktagon je putem svog YouTube kanala podijelio kratki isječak same završnice.

''Najkrvaviji meč'', naziv je tog videa, a možete ga pogledati OVDJE.

Trušček je očito pretrpio veliku štetu u ovom meču, a putem svog Facebook profila, podijelio je fotografiju svog lica, nedugo nakon teškog poraza koji je pretrpio u Frankfurtu.

image

Lice Truščeka nakon meča protiv Jungwirtha

Facebook (ivica Trušček)

Porazom od Jungwirtha prekinut je Truščekov niz od tri uzastopne pobjede. Ivica je triput zaredom slavio pod okriljem FNC-a, a sve je pobjede upisao prekidima u drugoj rundi. Ovaj put izgubio je u drugoj rundi, ali nema sumnje kako će se vratiti jači.

''Teror'' ima još vatre u sebi i može puno toga pružiti na regionalnoj razini. Debi u Oktagonu očito nije dobro prošao, iskusni Trušček i više je nego naviknut na uspone i padove u svojoj karijeri.

Za pretpostaviti je kako će Oktagon podijeliti i kompletnu snimku ovog meča u narednim danima, a s nestrpljenjem iščekujemo pogledati što se točno dogodilo, kao što iščekujemo i snimku pobjede Ahmeda Vile.

Bosanskohercegovački borac porazio je češkog borca Jaroslava Pokornyja. Jednoglasnom odlukom Vila je došao do pobjede, a sva tri suca bodovali su sve tri runde u njegovu korist.

Linker
29. lipanj 2024 04:00