Regija

FNC u Osijeku ostao bez borbe Ivice Truščeka i Nikole Joksovića

Ivica Trušček

 Damir Krajac/CROPIX
Samo tjedan dana pred održavanje FNC 3 priredbe, program je doživio jednu promjenu

Kad se program nadolazeće FNC priredbe tek krenuo borbu po borbu objavljivati, najavljen je okršaj Marka Ostaneka i Nikole Joksovića, dva velika velteraška potencijala, jednog iz Hrvatske, ujedno pobjednika prve sezone FNC Armagedona te drugog iz Srbije.

Nažalost, prvi plan se izjalovio nakon što se Ostanek ozlijedio te je bio prisiljen otkazati nastup. Fanove je tim putem ipak oduševila odluka promocije o zamjeni za člana Ban Teama. To je Ivica Trušček, koji bi trebao nastupiti nakon više od godinu dana izvan borilišta, što je ujedno njegov rekord po tom pitanju. Trebao se on okušati protiv neporaženog 27-godišnjaka, no sad je došlo do još jedne promjene.

Ovog puta otkaz dolazi od strane Joksovića, koji je na Instagramu otkrio kako je doživio ozljedu za koju će mu trebati oporavak u trajanju od šest tjedana. Riječ je o kosti u stopalu koja mu je pukla na doslovno posljednjem sparingu pred borbu.

Srpski borac tako je otkazao svoj nastup, a kako se sama promocija još uvijek nije oglasila po tom pitanju, tako niti mi ne možemo biti sigurni što će biti s nastupom Ivice "Terrora". Možemo samo pretpostaviti da su se organizatori, istog trenutka kad ih je Joksović obavijestio, bacili na traženje zamjenskog protivnika za borca kojeg osječka publika itekako želi vidjeti u borilištu unutar dvorane Gradski vrt.

Ostatak programa koji se održava 4. prosinca za sada nije ugrožen, a FNC je ovih dana objavio i najavu snimljenu na osječkim ulicama, čije su glavne zvijezde Ivan Erslan, Saša Milinković i Marko Bojković. Nadamo se kako će dio program ostati i svima uvijek dragi Trušček. On se naime u Osijeku još nikad nije borio.

Linker
22. travanj 2024 11:27