Regija

Druga sezona FNC Armagedona odgođena za dva tjedna, ali zbog sjajnog razloga

Marko Bojković i Patrik Čelić
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
Umjesto 26. lipnja, druga sezona FNC Armagedona započet će priredbom 10. srpnja

Iako je ranije bilo najavljeno kako bi druga sezona FNC Armagedona trebala započeti posljednjeg vikenda u lipnju, to se ipak neće dogoditi. Sve je pomaknuto za dva tjedna, no ovog puta razlozi nisu loši, kao što je bilo u slučaju nekoliko odgoda tijekom prve sezone. Ovog puta je razlog nešto što će podržati svi fanovi slobodne borbe.

Naime, turnir seli u drugu dvoranu unutar koje će biti dozvoljeno prisustvo gledatelja. Iz razloga što je potrebno malo više vremena za sve to organizirati, kao datum prve priredbe odabran je 10. srpnja. FNC je najavio kako će uskoro otkriti o kojoj lokaciji je riječ, kao i sve potrebne informacije o ulaznicama. Podsjećamo, prva sezona Armagedona bila je planirana za malu dvoranu Doma sportova, no COVID je to onemogućio. Promocija se snašla te su vrlo uspješnu prvu sezonu organizirali u svojoj dvorani, dvorani zagrebačkog American Top Teama.

Za razliku od prošle sezone, kad se turnir održao u četiri kategorije, ovog puta su na veselje fanova pridodani teškaši i poluteškaši. Tijekom prošlih tjedana najavljeni su sudionici pet kategorija, po osam u svakoj, jedino se još čeka na roster teške kategorije.

Prva sezona polučila je veliki uspjeh, a također je donijela pozitivan rezultat i u svojoj glavnoj svrsi, promociji mladih boraca. I tu se ne misli samo na pobjednike nego i na još neke borce koji su svojim nastupima osigurali neke prilike u budućnosti, a neki od boraca nagrađeni su ugovorom s KSW-om. To je već ranije zaradio Daniel Bažant, koji se u Poljskoj već predstavio, a nakon posljednje priredbe isti su dobili Đani Barbir i Andi Vrtačić. Njih dvojica trebali su se susresti u finalu srednje kategorije, no Vrtačić je zbog ozljede bio prisiljen borbu otkazati. Ista bi se trebala održati na KSW-ovoj priredbi u Puli.

Linker
17. travanj 2024 22:54