Regija

Boksačka poslastica na Gripama: Milun i Filipi predvode reprezentaciju protiv Indije

Marko Milun
 Damir Krajac / CROPIX
Hrvatks boksačka reprezentacija u nedjelju 15. studenog okušat će se protiv najboljih boksača Indije

Splitska dvorana Gripe ugostit će vrlo zanimljivu boksačku priredbu, na kojoj će se održati 12 mečeva. Odabrani boksači i boksačice reprezentacije Hrvatske okušat će se s reprezentativcima Indije, koji se trenutno nalaze na europskoj turneji te su dogovorili susreti s našom selekcijom.

Hrvatska će ovim putem biti u jednom od svojih najjačih mogućih sastava, budući da su boksači željni nastupa i ovo će im biti jako dobra proba pred ono što im slijedi u narednim mjesecima. Tako su se odazvali svi koji su u formi te kojima je odgovarao termin nastupa.

Dokaz kvalitete je nastupa dva najbolja hrvatska amatera, medaljaša s prošlogodišnjeg europskog prvenstva, Marka Miluna i Tonija Filipija, a nastupit će i trenutno najperspektivniji hrvatski boksač, Gabrijel Veočić. Program započinje u 14 sati, a održat će se devet muških i tri ženska meča.

Hrvatsku će predstavljati Diego Mamić u kategoriji do 60 kg te Filip Poturović do 63. Do 75 kilograma nastupit će Veočić i Branimir Malenica, dok su predstavnici u srednjoj kategoriji (81 kg) Nikica Radonić i Matej Uremović. Filipi će nastupiti u svojoj kategoriji do 91 kilograma, dok će osim Marka Miluna super teškaš biti i Marko Bartulović.

Od djevojaka tu su Nikolina Ćaćić u kategoriji do 54 kilograma, Marija Malenica do 60 te Ivona Brnić do 75 kilograma.

Linker
21. travanj 2024 13:32