Regija

Ante Delija veliku pobjedu posvetio preminulom Mari Peraku: ‘Zauvijek ćeš bit u mom srcu‘

Ante Delija, Maro Perak

 Screenshot (instagram, Ante_delija)
Emocije su prevladale nakon velike pobjede, a prenio ih je i na svoj Instagram profil

Svoju možda i najvažniju pobjedu u karijeri Ante Delija posvetio je svom preminulom prijatelju i jednom od pionira hrvatske MMA scene, Mari Peraku. Ubrzo nakon prekida borbe Antu su svladale emocije i briznuo je u plač, a odmah zatim u zagrljaj su mu pritrčali njegovi treneri i prijatelji Cro Cop i Stipe Drviš. Na svom Instagram profilu nakon velike pobjede objavio je jedan zaista dirljiv tekst koji ćete morat pročitati sami kako biste uopće dobili dojam koliko je Ante zahvalan na svemu.

"Vjerovao sam u sebe. A i vi ste vjerovali u mene. Moji snovi se ostvaruju, a od mene nitko sretniji. Bože hvala ti! Borim se za svoju obitelj svaki svoj meč. Obitelj mi je najveća podrška u svemu ovome! I hvala na tome @luci_delija ❤️❤️. Ovaj meč posvećujem svom prijatelju Maru Peraku kojeg nažalost više nema tu, ali u njegovoj dvorani sam počeo svoje treninge. Maro zauvijek ćeš bit u mom srcu i mojim mislima. Ljudi hvala vam na vašoj energiji koju ste uložili, na svom stresu kojeg ste možda zbog mene imali i velikoj podršci koju ste mi pružili! Volim vas sve! Idemoooo do kraja! ???? #crocopteam"

Ante je ovom pobjedom zapravo odradio najteži dio posla, ili kako bi se reklo, pobijedio je u finalu prije finala. Pred kraj prve runde Ante je doslovce demolirao Perreiru nakon čega je sudac bio primoran prekinuti borbu. Iako je na samome početku borbe zadobio posjekotinu na glavi, to ga nije nimalo omelo u njegovoj taktici i planu.

Antu će u finalu čekati borac kojeg je nokautirao u prvom kolu, Matheus Scheffel. Matheus je u drugom kolu pobijedio favoriziranog Brunu Cappelozzu, da bi u polufinalnom dvoboju pobijedio prilično nespremnog Juana Adamsa kojeg je sudac u trećoj rundi prekidom poštedio dodatnih batina.

Linker
12. travanj 2024 15:05