Regija

Andrej Pešić najavio veliku suradnju i prelezak u novu kategoriju! Od danas je i službeno rangiran borac

Andrej Pešić

 Bratislav Pešić
Sve je počelo suradnjom sa Ilungom Makabuom, a njegov trener Bratislav je otkrio kako su se dogovorili i oko daljnje suradnje

Nedavno je srpski boksač Andrej Pešić pomagao Ilungi Makabuu u pripremama za njegov sljedeći meč, a tom prilikom su se on i njegov trener Bratislav nalazili u Njemačkoj gdje su se pripreme i odvijale. Tada su nam iz njegovog tima potvrdili kako se radi na dogovoru s Makabuovim menadžmentom, a izgleda da je dogovor i postignut.

Ono što je također novost jest da je Andrej sada prešao u bridger kategoriju, a od danas je i službeno 16. na rang ljestvici. Tom prilikom se oglasio njegov trener Bratislav koji je potvrdio ove vijesti:

‘‘Od danas se Andrej nalazi na 16. mjestu u bridger kategoriji. Da se podsjetimo, sve je započelo pozivom francuskoga menadžera Tarika Saaida da Andrej bude sparing partner svjetskom WBC prvaku u kruzer kategoriji, Ilungi Junioru Makabuu. Andrej je ostavio odlučan utisak te smo dogovorili daljnju suradnju!‘‘, rekao nam je Bratislav.

‘‘Prvi korak je bio prelazak u bridger kategoriju, što Andreju i odgovara jer je uvijek imao oko 98 kilograma. Ovim ulaskom na WBC rang ljestvicu otvaraju nam se vrata svjetske scene, a potencijalno i za borbu za titulu ove kategorije. To je naš primarni cilj. Uskoro ćemo obavijestiti javnost o sljedećim koracima i sljedećem meču‘‘, dodao je.

S obzirom da je šira javnost Andreja upoznala po prozivkama koje je lani uputio na adresu Alena Babića, može se reći da je Pešić sada nešto bliže Babiću. Naravno, puno toga ovisi o njegovim sljedećim nastupima, a ukoliko obojici sve prođe kako treba, možda nekad u budućnosti budemo gledali regionalni dvoboj u borbi za WBC-ovu titulu.

Linker
05. svibanj 2024 17:13